Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Party kolekcija kao finalni touch novogodišnjeg outfita

Reserved
Foto: Reserved
1/15
09.12.2020.
u 15:32

Nova Reserved kolekcija vraća blještavilo i glamur prosinca

Iako nas većina još uvijek ne razmišlja o dočeku Nove, neupitno je da se nadolazećoj godini veselimo možda više nego ikad. Vjerojatno u nešto drugačijim uvjetima, s užim krugom ljudi, no proslava je ipak proslava pa i u toplini vlastitog doma. Sigurno ste nebrojeno puta čuli ili se čak držali nekih od praznovjerja vezanih za Novu godinu.

Foto: Reserved

Jedna od omiljenih ženskoj populaciji nedvojbeno je ona koja kaže da ukoliko na 1.siječanj odjenemo nešto novo, godina će biti puna iznenađenja, a veća je i vjerojatnost da ćemo imati više nove odjeće u cijeloj godini. Sasvim opravdani izgovor za novogodišnji shopping i pripremanje posljednjeg outfita s dodatkom blagdanskog glamura. Ulice i trgovine već su poprimile blagdanski duh pa su tako i izlozi brojnih trgovina zasjali s party komadima idealnim za slavlje dugo očekivanog kraja ove godine. Idealne party kombinacije donosi nova Reserved istoimena kolekcija – Party, inspirirana raskošnim materijalima i blještavilom šljokica kao stvorena za posljednju ovogodišnju zabavu.

Foto: Reserved

Party kolekcija minimalizam stavlja na čekanje pa je tako ovaj period rezerviran za sjaj i šljokice. Osim što sjajno izgledaju na haljinama koje su nam često i prvi izbor, u ponudi se mogu pronaći i šljokičasti kratki kombinezoni, hlačice te suknje koje savršeno podnose i dodatni sloj šljokica ili nešto blažu varijantu u obliku satenske bluze.

Foto: Reserved

Baza kolekcije je crna boja, naglašena svjetlucavim detaljima, ljuskicama i resicama. Osim svjetlucavih must have komada, kožna mini suknja idealan je izbor i za naknadno nošenje u casual varijantama, a sve začinjeno s dobrim komadom nakita. Ako ipak niste ljubiteljica glittera, sako i široke hlače ili senzualni sjajni kombinezon otvorenih leđa nose dovoljnu dozu elegancije kako ne biste prošli nezamijećeno. Novogodišnja zabava jedna je od iznimnih prilika da si damo oduška i sjajimo kao nikad, a ova kolekcija zasigurno je ispunila sve kriterije.

Odjeća i dodaci iz RESERVED kolekcije Party dostupni su u trgovinama i na www.reserved.com

Foto: Reserved

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije