Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Očajan je

'Partnerica se vratila nasilnom bivšem i tvrdi da dijete nije moje', požalio se muškarac

shutterstock
27.07.2021.
u 22:10

Pokušati stvari riješiti mirno ili otići na sud? Ovaj muškarac ne zna što da napravi s bivšom partnericom.

Prije dvije godine, 27-godišnji muškarac, upoznao je vršnjakinju na jednoj zabavi. Čim su prohodali njezin nasilni bivši dečko počeo ju je uznemiravati i prijetiti da će si oduzeti život ako se ona nastavi viđati s novim dečkom - iako se uopće nije javljao dok je bila slobodna.

"Ignorirala ga je neko vrijeme, ali kada smo dobili sina počela se plašiti bivšeg i promijenila se. Rekla mi je da joj naš odnos više ne odgovara i da će se vratiti majci. Dao sam joj malo vremena, a kada sam predložio da radimo na vezi i pokušamo opet, šokirala me izjavom da nisam otac djeteta", priča anonimni muškarac psihoterapeutkinji Deidre.

Osvježenje u gužvi: Putnik se otuširao nasred autoputa! "Smijte se vi, njemu je super!"

"Sada znam da se vratila bivšem koji je, uz to što je nasilan, i u problemima s drogom. Ne znam što da napravim..."

Deidre mu je rekla da kontaktira socijalnu službu zbog djeteta, ali i da pokuša razgovarati opet s djevojkom o sinu. Ako to neće funkcionirati, stvari može riješiti putem suda.

Iskrena glumica:Psihičko i fizičko zdravlje potpuno sam narušila krajem akademije - upala sam u pakleni krug opsesije

1/6
Ključne riječi

Komentara 2

MO
montello
15:27 28.07.2021.

Hoce da se svadaju

DU
Deleted user
00:17 28.07.2021.

Pa šta će mu tuđe dite. Pa nije valjda toliko jadan da se brine o tuđem ditetu. Nek napravi test očinstva i ako nije njegovo goni to u...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije