Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čvršće ih povezuju?

Parovi s kućnim ljubimcem dulje ostaju zajedno

kućni ljubimci (1)
Duško Marusić/PIXSELL
29.04.2013.
u 13:15

Beba je velika obveza kojoj parovi moraju biti potpuno predani i ograničeni u svojim aktivnostima i planovima, smatraju stručnjaci

Kućni ljubimac u kući upućuje na međusobnu privrženost i povjerenje te utječe na održavanje čvrste veze među partnerima. I to mnogo bolje nego kad parovi u kući imaju dijete, pokazalo je istraživanje britanskog The Marriage Foundationa na 3500 ispitanika. No, veća vjerojatnost da će par ostati zajedno imaju li zajedničkog psa ili mačku, odnosi se na izvanbračne parove.

Ispitanici u anketi procjenjivali su koliko su za stabilan odnos važni postupci poput otvaranja zajedničkog računa u banci ili kupnje kuće, piše The Telegraph. Istraživanje je svrgnulo mit da je dijete za opstanak para prednost jer neki stručnjaci smatraju da njegovo rođenje može narušiti izgrađen odnos njegovih roditelja.

– Istraživanje o izvanbračnim parovima pokazalo je da ljubimac bolje pokazuje međusobnu privrženost parova nego dijete. Naime, beba je velika obveza kojoj parovi moraju biti potpuno predani i ograničeni u svojim aktivnostima i planovima – smatra voditelj istraživanja Harry Benson.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije