Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gay prava

Saznajte skriva li se u vama homofob

gay
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
17.12.2013.
u 08:01

Možda je primamljivo na homofobiju gledati kao nešto zlo i iskvareno, no činjenica je kako ste vjerojatno homofobniji no što mislite

Iako za sebe možda mislite kako podržavate borbu za gay prava, samo zato što mislite da bi se homoseksualci trebali ženiti, to nužno ne znači kako niste homofobni.

Možda je primamljivo na homofobiju gledati kao nešto zlo i iskvareno, no činjenica je kako ste vjerojatno homofobniji no što mislite, piše Huffington Post.

Kako biste se riješili sumnji, evo jednostavnog testa koji će pokazati jeste li anti-gay nastrojeni:

Ako imate gay prijatelja, ali i dalje mislite kako se homoseksualci ne bi trebali ženiti.

Ako vam homoseksualci ne smetaju sve dok ih ne vidite kako se ljube ili drže za ruke.

Ako nemate ništa protiv homoseksualaca, ali ne biste voljeli da je trener nogometne ekipe vašeg sina homoseksualac.

Ako potajno mislite da homoseksualci imaju manje integriteta ili humanosti od heteroseksualnih osoba.

>> Gay brak: Hrvatska u istočnom bloku s Ukrajinom i Rusijom

Komentara 4

Avatar nuno
nuno
10:47 17.12.2013.

Dakle, ako nisi homofob, onda si gay aktivista!!! Homofob je danas naziv koji se koristi za sve one koje nisu gay aktivisti! S druge strane, fobija je poremećaj. Pa se pitam - kako je samo svijet uspio u zadnje vrijeme sve one koji smatraju da brak pripada ženi i muškarcu proglasiti poremećenima kao što sugerira ovaj članak!

DZ
Daniel.ZG
13:05 17.12.2013.

"Ako vam homoseksualci ne smetaju sve dok ih ne vidite kako se ljube ili drže za ruke." svakoj normalnoj osobi s normalnom količinom testosterona susret s ovim gore izaziva želučane tegobe. o onomu što se događa s takovom osobom nakonkon pogleda na snošaj, neću ni spominjati. prirodna je to reakcija.

JE
jejeje
10:49 23.12.2013.

Jesam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije