Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najraskošnija do sada

Paljenjem lampica počela nova Božićna priča

prica
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
1/13
06.12.2013.
u 22:54

Za ovu godinu Salajevi su dodatno proširili i uresili imanje, pa se izdvajaju posebno uređeni otoci sa atrakcijom, sv. Nikolom u eskimskom igluu

Na imanju Bozične priče obitelji Salaj iz Grabovnice pocela je nova Božićna prica, najraskošnija do sada, a što se vidjelo i na večerašnjem svečanom prvom paljenju rekordnih 1,4 milijuna lampica. U čarobnost bajkovitog imanja Salajevih uvjerili su se i posebni gosti Veleposlanik Republike Česke u RH Martin Kosatka, te njegovi suradnici, kao i Damir Bajs, župan bjelovarsko bilogoski.

Za ovu godinu Salajevi su dodatno proširili i uresili imanje, pa se izdvajaju posebno uređeni otoci sa atrakcijom, sv. Nikolom u eskimskom igluu, no pažnju posjetitelja nedvojbeno ce privlačiti i dovrseni otok medvjeda i pingvina. U blagdanskom ozračju sve su božične priče romantične i poučne, no na hrvatskim prostorima najveća turistička atrakcija je Božićna priča obitelji Salaj, koja se smatra najvećim hrvatskim bozićno-novogodišnjim događajem. Obitelj Salaj za magičan, neodoljiv i neponovljiv blagdaski ugođaj ove je godine svoje raskošno imanje ukrasila sa 1,4 milijuna blještećih lampica, a koji će posjetitelji moći razgledati od 06. prosinca do 08. siječnja 2014. godine.

>> Paljenjem božićnih ukrasa počela "Božićna priča na Zrinjevcu"

Komentara 1

Avatar BuzzLightyear
BuzzLightyear
10:27 07.12.2013.

Svaka čast! Odvest ću djecu tamo, ovo treba vidjeti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije