Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šoping-vodič

Ovog vikenda svi centri rade, a kupce mame velikim sniženjima

'gradska....zgb-13.08.2001. prodaja ljetne robe-snizenje cijena snimio mladen pobi'
''
24.06.2011.
u 08:33

I outlet centri odlučili su se ovog vikenda uključiti u borbu za kupce pa su se prilagodili ne samo radnim vremenom nego i sniženjima već sniženih prošlosezonskih artikala

Tjedan s najviše praznika mnogi su iskoristili za bijeg na more ili u prirodu, ali ni oni koji su ostali na užarenom asfaltu neće se dosađivati. Naime svi veliki šoping-centri, praznicima unatoč, rade normalno, a svoju su uobičajenu ponudu “podebljali” i vikend-događanjima i sezonskim sniženjima.

Iako je glavni slogan većine trgovina “sniženje do 70 posto”, u rijetkima ćete komad iz aktualne kolekcije naći na tako osjetnom sniženju. Realnije je očekivati popuste od 30 do 50 posto.

I outlet centri odlučili su se ovog vikenda uključiti u borbu za kupce pa su se prilagodili ne samo radnim vremenom nego i sniženjima već sniženih prošlosezonskih artikala.

Prava je to prilika za nabavu ljetnih potrepština po znatno povoljnijim cijenama. U Westgateu ponovno “pucaju” na najmlađe pa nude besplatan najam rola i školu ronjenja, a velike će zaigrati školom kuglanja.

U Avenue Mallu, uz svako pranje auta, nagrađuju vas besplatnom kavom, dok u Sephori nude stručno savjetovanje od 18 do 19 sati. U Garden Mallu pak nude besplatne savjete u ljekarni o svemu što vas muči, a niste se usudili pitati.

U zagrebačkom i splitskom City Centeru One e na snazi je akcija nagrađivanja odlikaša koja traje do 1. srpnja.

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar Ledeni
Ledeni
09:20 24.06.2011.

Čemu služe praznici ako pola zaposlenih rade?

PO
ponekad
09:52 24.06.2011.

mi katolička zemlja sa 90 % vjernika. Kakvih vjernika.????? Crkva mudro šuti jer muze taj isti proračun koji se puni nedjeljama i praznicima.To je još jedan dokaz koliko je crkva uz narod i svoje ovce vjernike. 90 % vjernika ...... Kako da ne,podatak za budale i naivne. U ono mračno doba se nije radilo za praznike a danas ne rade samo oni u državnim službama koji su također na jaslama tih jadnika koji rade sve dane u tjednu. Živija kapitalizam i borba crkve za svoje ovce vjernike.

NH
N-Hudy
09:16 24.06.2011.

...Ma divota! Čak se i po novinama reklamira shopping. Dal je ikad ikome palo na pamet otić radije sa djecom u prirodu? Na Sljeme ili Jarun...Ne! Pogotovo roditelji s djecom! Zašto bi djetetu priuštili kupanje na bazenu, ili bilo kakav odlazak u prirodu i igranje s loptom na livadi! Ajde sine, idemo mi fino u centar, ja ću na alate, mama će u DM, a ti se sine fino .... !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije