Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uf....

4 stvari koje jakooooo iritiraju žene, a muškarci ih stalno rade

muškarac, žena, svađa
Foto: Thinkstock
21.02.2014.
u 09:00

Vama treba još nekoliko minuta prije izlaska, a on puše kao parna lokomotiva?

Sigurno je vaš partner najbolji na svijetu, ali neke vas stvari uvijek izbace iz takta? Ne brinite, niste jedine. Ovo su neke "sitnice" koje ženama smetaju, a muškarci  ih uporno rade.

1. Ne ispušta mobitel

Vrijeme koje "treba" provoditi sa svojom boljom polovicom upotpunjuje tipkajući po ekranu svog pametnog telefona. Iako se stručnjaci slažu da to nije nepristojno, ženama može biti poprilično iritantno. Ako vas to baš jako smeta recite mu da može poslovne obveze ostaviti za malo kasnije jer želite da se posveti samo vama.

2. "Meni je svejedno"

Zanima vas što on misli o svemu, a on samo kaže: Meni je svejedno! Žene to često dožive kao potpunu nezainteresiranost njihovog odabranika za određenu tematiku, ali ne trebate zato izgubiti živce. Možda mu je zaista svejedno hoće li pozivnice za vjenčanje biti roze ili ljubičaste ili hoćete li danas za ručak jesti tjesteninu ili rižu. Uostalom, kada dobijete ovakav odgovor imate otvorene ruke napraviti onako kako VI želite. Ako se radi o nečemu što vam je zaista vrlo bitno, onda mu lijepo recite da vam je njegovo mišljenje o tome zaista jako bitno.

3. Ne priča kada dođe kući

Vjerojatno je proveo cijeli dan u nekoj ludnici na poslu i kada dođe kući htio bi se odmoriti. Ne doživljavajte to kao da podiže zid između sebe i vas, pustite ga da se odmori. Znate kako je vama kada imate naporan dan i samo želite da vas svi puste na miru pola sata. Ako budete uporni u pokušaju da ga navedete na razgovor možda će se samo uzrujati.

4. Puše kao lokomotiva dok se spremate za izlazak

Koliko vremena ženi treba da se sredi za izlazak? Ovisi o ženi i ovisi o situaciji. Najčešće su muškarci jako brzo spremni. Naravno, oni se ne trebaju frizirati, šminkati, depilirati. A on postaje živčan. Pa vam prigovara i gleda na sat dok vi s jednom cipelom u ruci spremate novčanik u torbu i pogledavate frizuru. Vama treba još nekoliko minuta, a on puše kao parna lokomotiva?  Spriječite to tako da ga "zaposlite". Recite mu da ode upaliti i ugrijati automobil, baciti smeće ili da nazove restoran i potvrdi rezervaciju.

>>Žene, nemojte biti tako kritične prema sebi!

>>Zašto muškarci varaju? 7 najčešćih razloga zbog kojih se upuštaju u preljub

Komentara 1

Avatar fidelio
fidelio
09:26 21.02.2014.

1. Posao treba obaviti kad ga se treba obaviti, inače neće biti rozih pozivnica za vjenčanje. 2. Pa da ostatak života budemo krivi zato što narančaste pozivnice nisu bile toliko efektne i da nas "nije trebala slušati uopće". Malo sutra. 3. Pričajte vi koliko hoćete, a nas pustite da šutimo kad trebamo i amen. Bit će sve dobro. 4. Tko se uzrujava zbog neizbježnog (vremena pripreme žene|majke|kraljice za izlazak) nije baš definicija inteligencije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije