Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otvorite oči

Ovo su tipovi muškaraca koji će uvijek varati

Varanje
Foto: Thinkstock
1/5
02.10.2017.
u 09:20

Često "zaboravlja" na vaše dogovore, ne pojavi se u zakazano vrijeme, izmišlja izgovore...

Nedavno ste se upoznali, on je šarmantan, zabavlja vas... Vodi vas na večere i putovanja i ponaša se kao da ste postali cijeli njegov svijet. I onda ste se zapitali: Gdje je pogreška?

Možda je uopće nema, a možda je riječ o muškarcu koji zna kako sa ženama i dok vam nudi cijeli svijet na dlanu, s druge strane neće prezati ni pred čim da zadovolji svoje sebične zahtjeve i vara svoju partnericu...

Ovo su znakovi da je riječ o takvom muškarcu...

Nije mamin sin

Mnoge žene bježe od muškaraca koji su "mamini sinovi". Ali ako vaš muškarac nema dobar odnos s majkom, ne poštuje je i ne bira riječi kada s njom razgovara, neće ni s vama. Takvi muškarci nemaju poštovanja prema ženama te je vrlo vjerojatno da neće dugo ostati ni u vašoj blizini. 

Zaboravlja na dogovor

Često "zaboravlja" na vaše dogovore, ne pojavi se u zakazano vrijeme, izmišlja izgovore, mijenja planove, otkazuje vaše dogovore i obavlja nešto "važnije"...

Ponaša se posesivno i sve kontrolira

Želi kontrolirati sve u vezi s vama. Čita vam e-mailove, provjerava gdje ćete biti u određeno vrijeme, gdje ste bili... Sve su to znakovi nesigurnosti, ali i dokazi da se "osigurava" da ne naletite na njega negdje dok je s drugom. 

Krije vas ili se hvali s vama na sva zvona

Oba scenarija mogu biti povezana s osiguravanjem njegova položaja. Ako vas ne dovodi u društvo svojih prijatelja, siguran je da vas nitko od njegovih prijatelja neće poznavati i da se neće otkriti ako bude viđen s drugom. A nitko zapravo i ne zna jeste li zapravo vi ta druga. Ako vas hvali na sva zvona, vjerojatno ste jako ponosni što imate tako brižnog i predivnog muškarca pokraj sebe, ali budite oprezne. To može biti njegov način da sebi osigura "slobodu" ako ga netko vidi s nekom drugom. "Ma ona mi je samo prijateljica, svi znaju koliko volim svoju djevojku, zar možete i pomisliti da bih je ja varao?" 

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar mrkyyy
mrkyyy
11:40 02.10.2017.

iz ovakvih članaka lako saznaš sve frustracije autorice

WI
Witman
11:12 02.10.2017.

vrhunski članak, nagradite stručnjaka koji ga je napisao. bravo

DU
Deleted user
16:38 02.10.2017.

Muškarci varaju samo iz jednog razloga:.. ako u omiljenom bircu nema više u ponudi pive, onda odu u drugi.... a sve ovo drugo su ciste bedastoce....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije