Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vruće!

Ovo su najbolji seks savjeti koje ćete ikada dobiti (I. dio)

Seks
Foto: Shutterstock
19.03.2014.
u 20:30

Ostavite mu poruku u kojoj mu jasno, ali slatko, kažete što sve želite raditi s njim

1. BEZ DODIRA

Akcija će ga natjerati da poželi rastrgnuti odjeću sa vas, a vi ćete se osjećati moćno jer imate kontrolu u svojim rukama. Pravila su više nego jednostavna – možete mu raditi što god želite, ali on ne vas ne smije dodirivati.

Ova igrica traje onoliko koliko vi to želite.

2. AVANTURU ZAPOČNITE VI

Možda vaš muškarac nije veliki avanturist kada je seks u pitanju, ali postoje načini da tu osobinu probudite u njemu. Ostavite mu poruku u kojoj mu jasno, ali slatko, kažete što sve želite raditi s njim. Slobodno opišite svoju želju do detalja, uživati će u svakom od njih.

3. PRLJAVE IGRICE

Probudite svoj alter ego i obucite se kao osoba iz svoje najprljavije seksualne fantazije. Kako početak može biti težak, savjetujemo vam da uzmete malo vremena da se uživite u ulogu.

Ako želite biti tajnica, obucite bijelu košulju, usku suknju, samostojeće čarape i visoke štikle. Polako mu priđite i recite mu da vam izdiktira pismo. Nakon toga, zatražite od svog ‘šefa’ povišicu. A spavaća soba je idealno mjesto da porazgovarate o uvjetima vaše povišice.

4. IZNENADITE GA SEKSOM

Dogovorite se da jedno drugom ispunjavate seksualne usluge. Recimo, tijekom jednog tjedna (ili duže!) dat ćete mu pravo da od vas zatraži seks kad god to poželi. Seksualne usluge biti će različitog tipa, ali nemojte mu govoriti šta ga čeka. Neka se svaki put iznenadi!

5. KADA POGODI PRAVU TOČKU – RECITE MU TO

Svakome s vremena na vrijeme treba potvrda da je ono što radi dobro. A naročito kada se to nešto događa u krevetu.

On želi znati šta je ono što vas zadovoljava, pa kad vas sljedeći put izludi nekim potezom, recite mu. Muškarci vole da im iznova i iznova govorite da su u nečemu odlični i da obožavate kada on to radi. Čak i ako morate malo pretjerivati u hvaljenju, slobodno.

>>Ništa ne može uništiti romantiku kao ovih 6 pogreška koje rade žene

>>6 načina kako da postanete pravi magnet za privlačenje muškaraca

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije