Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nekadašnji Trendovi

Frizure iz prošlih vremena za koje ne želimo da se ikad vrate u modu

frizure
Foto: screenshot/youtube
1/2
15.01.2014.
u 14:00

I danas možemo vidjeti neke nostalgičare koji i dalje nose frizure nekih minulih vremena. Ali zaista je vrijeme da neke frizure odu zaborav. Zauvijek!

Svako razdoblje obilježeno je nekim modnim trendom, kako u make up-u, odjeći, obući tako i u frizurama. Gledajući stare fotografije, gotovo da možete bez problema prepoznati kada je fotografirana. Loša frizura može upropastiti cijeli styling. Baš kao što i dobra frizura može zasjeniti neke druge nedostatke.

I danas možemo vidjeti neke nostalgičare koji i dalje nose frizure nekih davnijih vremena. Ali zaista je vrijeme da neke frizure odu zaborav, zauvijek.

>>Želite sjajnu kosu? Evo savjeta kako zablistati

Komentara 2

MO
modovisisajteMaraschino
15:43 15.01.2014.

gluposti. svako neka nosi ono što voli. zašto bi nekog omalovažavali zbog frizure? toliko vičete oko gay prava a diskriminirali bi zbog kose? nije li to licemjerno?

Avatar Riesenschnauzer
Riesenschnauzer
15:04 15.01.2014.

Hhhhm ... Čvorići na glavi ... nema li to Miley Cyrus na glavi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije