Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ipak to radite?

Ovo nikada ne biste trebali čistiti kuhinjskim papirnatim ručnicima

Shutterstock
22.08.2021.
u 06:57

Većina stakala ima zaštitni sloj koji ćete lako oštetiti ako ne čistite stakla po preporuci proizvođača.

Kuhinjski ručnici itekako su korisni u kuhinji. Možete li i nabrojati koliko ste puta dosada posegnuli za tim komadom papira kako biste pobrisali neku kuhinjsku površinu? Ipak, mnogi će ih iskoristiti i izvan kuhinje, no stručnjaci upozoravaju, nemojte ih koristiti za čišćenje ovoga...

Naočale - Većina stakala ima zaštitni sloj koji ćete lako oštetiti ako ne čistite stakla po preporuci proizvođača. Iako je zaista jednostavno zgrabiti komad kuhinjskog ručnika i prebrisati masne mrlje, izbjegavajte. 

Ekrane vaših mobilnih telefona također ćete oštetiti ako ih čistite kuhinjskim ručnikom. Birajte tkanine i sredstva koja neće oštetiti zaštitni sloj na ekranima niti boju. 

Drveni namještaj mogli biste oštetiti ako ga brišete papirnatim kuhinjskim ručnikom. Iako vam se ne mora činiti kao nešto s čime biste mogli uzrokovati neka oštećenja, radije drvene površine prebrišite mekanim i čistim krpama. 

Perite voće nakon kupovine, a ove vrste obavezno temeljito:

Kokosovo ulje za prehranu, čišćenje, njegu... Odlični razlozi da ga imate u svojoj kuhinji

1/9
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije