Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vintage \"anđelice\"

Ovo nije erotski editorijal, to su Victorijine anđelice iz 70-ih!

Victoria\'s Secret
Foto: Victoria\'s Secret
1/10
24.04.2012.
u 00:01

Modna kuća Victoria\'s Secret osnovana je 1977. i otad je prevalila dug put da bi bila ono što je danas. No ako mislite da su i tad \"anđelice\" putovale na egzotične plaže kako bi snimile katalog, varate se. Pozirale su u – dnevnom boravku

Biti Victorijina anđelica stvar je prestiža, a najpopularnije djevojke s krilima toliko su slavne da ih svi znaju već i po imenu. No da bi došle do tog anđeoskog statusa, moraju biti najseksepilnije na svijetu i u top-formi.

I uza sve te silne Victorijine ljepotice poput Mirande, Candice, Alessandre i Doutzen, koje gotovo uvijek u katalozima poziraju na pješčanim plažama i oduzimaju dah, biste li nam vjerovali kad bismo vam rekli da su nekad Victorijine anđelice bile nepoznate i snimale kataloge ni manje ni više nego u dnevnom boravku.

Modna kuća Victoria's Secret, koja je osnovana 1977. godine, nekad je "preživljavala" bez Photoshopa, preplanulih ljepotica koje su marljivo vježbale svaki dan kako bi dostojno predstavljale taj seksi brend i egzotičnih destinacija na koje su vodili svoje "ambasadorice".

A kako su izgledali prvi "anđeoski" počeci i što je tada bilo u trendu, zavirite u Victorijin katalog rublja iz 1979. godine. Nama su se osobito svidjele bijele paperjaste papuče. A koje su vama bolje "anđelice" - vintage ili moderne?

        

Komentara 3

Avatar Vrijeme
Vrijeme
12:34 25.04.2012.

Koke za 5,....sve ih volim. Pusa,...cmok.

AZ
Azazelus
16:01 25.04.2012.

Ahhh dobra stara vremena kada su sise bile sise

TA
tanana
16:24 25.04.2012.

Eto sad bude se javila neka anoreksičarka današnjice pa bude rekla,joj kak su ove žene ružne i debele.E pa sad vidite kosturi današnjice šta znači vitka žena ali sa oblinama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije