Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jeste li za palačinku?

Ovo je vaša sljedeća omiljena poza u seksu!

Seks
Foto: Thinkstock
05.03.2014.
u 23:30

Zašto ćete ju zavoljeti? Zato jer će vaše ‘naslage sala’ kojih se toliko sramite, netragom nestati!

Ovo je vaša sljedeća omiljena poza u seksu!

Zašto ćete ju zavoljeti? Zato jer će vaše ‘naslage sala’ kojih se toliko sramite, netragom nestati!

Ova poza se zove ‘Palačinka’ a nazvana je ovako zato što oboje ležite ispravljenih nogu dok se on nalazi na vama. Partner može vidjeti jedino vaš vrat, ramena i lice, a eventualne naslage sala (i njihovo “prelijevanje” usred pokreta) potpuno su skrivene.

Seks u ovoj pozi pruža isto zadovoljstvo kao i u “psećoj”, ali je mnogo intimniji jer se gledate s partnerom licem u lice. Kontakt u preponama je intenzivniji nego kada biste ga obuhvatili nogama, a činjenica da se oslanja na vas cijelom težinom tijela pojačava i penetraciju.

Položaj penisa pri penetraciji u ovoj pozi pojačava pritisak na klitoris i G-točku, a osjećaj bliskosti, zbog spojenih tijela, emotivni je bonus seksa.

>>5 zanimljivih činjenica o ženskom orgazmu za koje možda još niste čuli

>>Natjerajte ga da vas dovede do orgazma već tijekom predigre: 5 savjeta za duži seks

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije