Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Miss Hrvatske 2016

Ovo je prvih pet finalistica izbora za Miss Hrvatske 2016.

Kolaž pet finalistica izbora za Miss Hrvatske
Foto: Miss Hrvatske
1/6
20.04.2016.
u 07:25

Regionalna natjecanja se nastavljaju te se u subotu 23. 04. u koncertnoj dvorani Hrvatskog narodnog kazališta u Varaždinu bira Miss Varaždinske županije.

Polako se popunjava popis od 15 finalistica koje će se u lipnju boriti za titulu Miss Hrvatske 2016. i odlazak na prestižno natjecanje za Miss Svijeta.

Za sada su nam poznata pet imena: Miss Ličko-senjske županije Dolores Džolić, Miss Zagreba i Zagrebačke županije Antonela Ivanović, Miss Koprivničko-križevačke županije Marinela Miklečić, Miss Primorsko-goranske županije Nina Jelenković te Sara Vukušić koja je prije nekoliko dana postala Miss Požeško-slavonske županije.

„Raspored regionalnih castinga i izbora sve je zgusnutiji i popis finalistica se iz tjedna u tjedan popunjava! Usporedno s izborima diljem Hrvatske odvijaju se i intenzivne pripreme za veliko finale na kojem ćemo izabrati najljepšu od najljepših i kojoj će aktualna misica Maja Spahija predati raskošnu krunu zlatarne Prahir.“ – kaže Maja Vračarić, direktorica izbora za Miss Hrvatske.

Regionalna natjecanja se nastavljaju prema planu pa se tako u subotu 23. 04. u koncertnoj dvorani Hrvatskog narodnog kazališta u Varaždinu  bira Miss Varaždinske županije.

Četvrtak, 28. 04. rezerviran je za izbor Miss Zadarske županije koji će se održati u Hotelu Ilirija Resort u Biogradu na moru, a Miss Šibensko-kninske županije bira se 29. 04. u Makari klubu na šibenskoj plaži Banj.

>>Antonela Ivanović izabrana za Miss Zagreba. Prva pratilja Katarina Jurkin, a druga Ivana Knöll

Ključne riječi

Komentara 3

ZW
zwone007
10:15 20.04.2016.

Ili nisu dobro ispale na ovim fotkama ili stvarno nisu lijepe!

GR
grodar
11:34 20.04.2016.

Pa sta je ovo? Miss ruznoće?

K0
KONJINA4.0
09:30 21.04.2016.

i sad će biti optužbi na račun komentara u kojima se govori o njivom izgledu.. Evo bit ću politički korektan, skoro ka Lignja Josipović: Ove samosvojne žene, sposobne učiniti sve što i muškarac, imaju izrazito izražen osjećaj za estetiku, te je svaka od njih jedan divan originalni humanoid. Ima ih s tamnim vlasima, i sa zlatnim, a ima i onih koji imaju neodređenu boju kose, što je sasvim legitimno i prihvatljivo sa strane civilizacijskih i kulturnih okvira.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije