Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
on je genij!

Ovo je najskuplji i najljepši futuristički supermarket na svijetu!

Chanel
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/25
05.03.2014.
u 09:25

Chanelove čokolade, vodu i sitne kućanske potrepštine u njemu kupuju pjevačica Rihanna, glumica Melanie Griffith i njezina kćer, Keira Knightley...

Genij Karla Lagerfelda neupitan je. I onaj modni, ali i onaj marketinški. Što je posljednje napravio?

Keiser Karl pariški je Grand Palais za reviju Chanela za jesen i zimu 2014. pretvorio u najskuplji supermarket na svijetu! Chanelove čokolade, vodu i sitne kućanske potrepštine u njemu kupuju pjevačica Rihanna, glumica Melanie Griffith i njezina kćer, Keira Knightley...

Sve odjevene u Chanelove najnovije modele.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

Ruku pod ruku s moćnim Lagerfeldom među policama je prošetala i muza mu britanska manekena Cara Delevingne, a na ponos klana Kardashian u šoping je poslao i mladu modnu zvijezdu u usponu Kendal Jenner.

Chanelova je moda s Lagerfeldom iznova rođena, svjetlucava, metalik, futuristička čak i kad se radi o klasičnom Chanel kompletiću i jaknici od tvida. Sjajni glomazni kaputi nijansirani ružičastom, visoke sportske tenisice koje nalikuju boksačkim čizmama i špricane suknje svatko bi s rado ubacio u svoja šoping-kolica.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

>>Vanda Winter u vamp haljini: Tri načina kako nositi color blok kao ona

>>Tko bi je prepoznao? Mlađa sestra slavne starlete pokazala bradavice

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije