Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Ovo je najdraža tattoo krema hrvatskih blogerica!

Tattoo Nano Shock krema
Foto: Promo
1/5
18.01.2018.
u 08:00

Krema sadrži Polydatin, snažan antioksidant, koji ima veliku moć u obnavljanju i cijeljenju stanica i široku primjenu u industriji proizvoda ljepote visoke kvalitete.

Zahvaljujući svojoj učinkovitosti, vrhunskim sastojcima te odlično dizajniranoj modernoj ambalaži, Tattoo Nano Shock krema, jedna od najpoznatijih profesionalnih krema za njegu tetovaža u svijetu, u kratkom je roku postala najomiljenija njega tetovaža hrvatskih blogerica i najfotografiranija krema ovog tipa na Instagramu.

Foto: Promo
Ova prekrasna, mirisna, raskošna njega, bogate teksture i gurmanskog mirisa, idealna je za njegu novih tetovaža (tj. za njegu osjetljive kože koja je prošla bolan postupak tetoviranja), ali je isto tako idealna i za osvježavanje boja, oblika i ljepote starih tetovaža. Pročitate li recenzije hrvatskih beauty i lifestyle blogerica i pogledate li njihove Instagram profile, vidjet ćete koliko su oduševljene ovom kremom. Paula s bloga PaulaSik i Lidija s bloga MyLittleZagreb ističu da ona savršeno njeguje tetovaže, održava njihove boje i oblike živima, ali i prekrasno njeguje kožu, pružajući joj glatkoću, elastičnost i mekoću.

Krema sadrži Polydatin, snažan antioksidant, koji ima veliku moć u obnavljanju i cijeljenju stanica i široku primjenu u industriji proizvoda ljepote visoke kvalitete. Osim toga, krema sadrži još niz vrijednih sastojaka koji njeguju kožu, hrane je, čuvaju njenu fleksibilnost i podatnost, djeluju protuupalno i potiču regeneraciju.

Foto: Promo

Foto: Promo
To su – shea maslac, bademovo ulje, vitamin E, cink... Cink se u posljednje vrijeme sve više nameće kao važan sastojak u beauty industriji jer se pokazalo kako vrlo učinkovito smanjuje upalu pa je logično da je važan sastojak u kremi za njegu tetovaža jer lako ublažava upalu na koži koja je upravo prošla invazivan postupak tetoviranja pa je crvena i nadražena.

Poznata blogerica i spisateljica Zora Bjelousov doduše nema tetovaže, ali se zaljubila u Tattoo Nano Shock kremu i ističe – "Ova krema čarobno miriše, ima divnu teksturu i prekrasne sastojke. Oduševljena sam rezultatima - zahvaljujući njoj imat ćete prekrasno glatki dekolte, ramena, grudi, bokove... Doista, koža je nestvarno glatka i njegovana – 24 sata idealno hidratizirana, nahranjena i gipka. Ne treba vam velika količina za tijelo jer je jako maziva. Nešto fenomenalno."

Foto: Promo
Kako na adekvatan način zaštitit svoju tetovažu?

Upravo sada krema za njegu tetovaže Lux-Factor Tattoo Nano Shock naručite po promocijskoj cijeni s čak 30% popusta, samo na Lux-Factor.com ili pozivom na broj 01 330 93 65.

30-dnevna garancija!

Ne vjerujete kupovini putem interneta? Ne brinite, imamo rješenje za vas! S obzirom da je brand Lux-Factor siguran u kvalitetu svojih proizvoda, svakom kupcu pripada 30-dnevna garancija, što znači da ukoliko sa proizvodim niste zadovoljni, možete tražiti povrat novca.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije