Ovo je 'majka žitarica' drevne civilizacije Inka, a mogla bi postati namirnicom budućnosti
Znanstvenici su mapirali genom kvinoje i identificirali gen kojim bi se moglo manipulirati kako bi se uklonio prirodno gorak okus te žitarice i utro put za znatno širenje njezine komercijalne upotrebe.
Komentari 3
PA
Hrvatski: davne, prastare, stare. Srpski: drevne. Ustav nam jamči korištenje hrvatskoga jezika!
PK
Katolički konkvistadori prvo zabranili a sad je opet hoće.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
e ako su je znanstvenici dotakli onda vise nije majka nego smeće!