Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bez krzna

Ovo je kaftan za kojim luduju ljubiteljice mode

Kaftan, Kaftan studio
Foto: Edvin Kalić
1/5
09.07.2018.
u 15:08

Materijal od kojeg se izrađuju se radi ručno u svim bojama i zbog toga su se mnoge ljubiteljice mode već upisale na listu čekanja za ovaj novi neodoljivi dizajnerski model.

Fantastična fuzija coutre-a i streetstyla, odlično se kombiniraju uz jeans, a veoma lako se mogu prilagoditi i za svečanije prilike. Upravo zbog toga, za ovim modnim komadom vlada prava pomama među ljubiteljicama mode, tako kažu iz Kaftan studia iz kojeg je ovaj komad i izašao na svjetlo dana.

Kaftan, Kaftan studio
1/5

Materijal od kojeg se izrađuju se radi ručno u svim bojama i zbog toga su se mnoge ljubiteljice mode već upisale na listu čekanja za ovaj novi neodoljivi dizajnerski model. 

Poznato je da su velike modne kuće odavno iz upotrebe izbacile krzno jer se sa pravom smatra neetičnim korištenje prirodnog krzna u suvremenom modnom dizajnu. Kaftan studio je od svog osnivanja fur-free-fashion design brand koji u svom radu nikada ne koristi krzno.

Novim modelom jakni koje svojim volumenom, teksturom i mekoćom neodoljivo podsjećaju na bunde, BiH dizajnerice svim damama nude lepršavu alternativnu opciju za krzno i prihvaćanje fur-free-fashion koncepta.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije