Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otkrivena tajna

Ovo je formula za uspješno upoznavanje putem interneta

Online dating
Foto: screenshot/youtube
1/3
05.11.2013.
u 08:56

Engleska spisateljica i kreatorica jednog od najromantičnijih likova 'Bridget Jones' otkrila je tajnu...

Engleska spisateljica Helen Fielding otkrila je tajnu za koju vjeruje da vodi do uspješnog pronalaska partnera na internetu. Budite k...a! (b.itch). Nije to Helen tek tako izgovorila. Naime, do tog je saznanja došla provodeći istraživanje za svoj novi nastavak priče o Bridget Jones naziva Mad About The Boy.

Novi nastavak donosi situaciju u kojoj Bridget ostaje udovica s dvoje djece. Pet godina nakon tragičnog događaja, pokušava iznova složiti svoj život uz svoju uobičajenu neurotičnu ljubav prema cigaretama, hrani i alkoholu koja se u njoj bori sa željom da bude idealna majka. Helen je za svoje istraživanje kreirala dva karakterno suprotna profila na internetu. Jedan za djevojku čija je profilna fotografija u džemperu i koja se opisuje kao osoba koja voli kuhati, umjetnost i poeziju. Drugi profil kreiran je s fotografijom žene u izazovnom izdanju, a kojoj je nadjenula nadimak "SuperLuckyBitch".

- Ta izazovna žena imala je užasan karakter, čak je u opisu njenog profila bilo naznačeno: "Sretnik je onaj tko me uspije dobiti", pojasnila je Helen u Los Angelesu, a prenosi Huffington post.

- Upravo ona je dobila svu pažnju muškaraca, a ostale žene su zaista bile drage, dodaje i zaključuje kako "njena Bridget Jones" na online servisima za upoznavanje partnera ne bi mogla sebi naći srodnu dušu.

>>Čak pola milijuna Hrvata ljubav i seks traži online

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije