Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakva vam je veza?

Ovo je 5 najčešćih načina na koje žene izbacuju muškarce iz takta

prekid veze
Foto: Thinkstock
24.06.2014.
u 07:48

Temeljna razlika u načinu na koji muškarci i žene komuniciraju međusobno jedan je od temeljnih razloga zašto u vezi nastaju problemi.

Ženska ponašanja često mogu izluditi muškarce, ali situacija može često biti i obrnuta. No, ovaj put ćemo se zadržati na tome što to žene "krivo" rade i čime stvaraju stres u vezi. Prema portalu TOI, ovo je 5 najčešćih stvari koje žene rade, a mogle bi bez toga. Ili barem drugačije.

1. Stalna briga

Iako se mnoge neće složiti, ali često nesvjesno žene rade od buhe slona. One su te koje vole imati sve pod kontrolom pa tako vole i imati isplanirane dane unaprijed, ponekad čak i mjesecima. Muškarci su ti koji vole živjeti dan po dan. Ako nije slomljeno ne treba popravljati, filozofija je koje se drže muškarci. Žene će, pak, brinuti ako nisu izgasile svjetla nakon što su već otišle od kuće i mučiti se pitanjima što će poslužiti gostima koji dolaze na večeru. Sitnice koje stvaraju brige i stres, mnogi bi rekli nepotrebno.

Rješenje: Razgovarajte s partnerom i recite mu što vas muči. Čak i ako ne dođete do zadovoljavajućeg rješenja, ako ste žena, lakše ćete se osjećati kada su sve karte na stolu.

2. Prigovaranje

Foto: pixabay

Foto: Thinkstock

Žene imaju oko za detalje. I upravo zbog toga imaju tendenciju pronalaziti sitnice koje im smetaju i onda zbog njih prigovarati. Muškarci se vole osjećati važno i potrebno. Prigovaranje zbog svake sitnice učinit će da se muškarci osjećaju nesigurno i to im lako može biti karta da odu dalje.

Rješenje: žene, prestanite prigovarati. Recite partneru što vas smeta i čujte što on ima za reći. Bitno je da nađete kompromis.

3. Igranje igrica

Kaže se da su muškarci jednostavna bića, a žene komplicirana. One često, nesvjesno, igraju igrice s muškarcima kako bi istjerale vodu na svoj mlin i čak i ako nisu planirale, ono što kažu može ponekad zvučati sarkastično

Rješenje: Žene, budite poštene i iskrene prema svojim muškarcima. recite im otvoreno što želite, nemojte tražiti da vam on čita misli i onda prigovarati ako mu to ne pođe za rukom. Stavite se u njegovu poziciju i zamislite da ste vi na njegovom mjestu.

4. Kritiziranje njegova izgleda

Foto: pixabay

Foto: Thinkstock

Šale na račun njegova izgleda mogu mu spustiti samopouzdanje. Žene često ne shvaćaju koliko su muškarci osjetljivi na svoj izgled. Samo zato ako to ne spominju ne znači da im nije stalo do toga kako će ih drugi doživljavati.

Rješenje: Učinite sve da se vaš muškarac osjeća posebno. Dobacite mu češće pokoji kompliment na račun njegova izgleda.

5. Pretjerivanje

Žene su nesvjesno vođene osjećajima pa su njihove reakcije često vrlo emotivne. Ponekad i pretjerane.

Rješenje: Pohvalite svog muškarca kada napravi nešto dobro. Ne zaboravite mu zahvaliti za svaku malu sitnicu koja je njegov znak pažnje prema vama.

>>Ovo je 6 tajni koje žene kriju od svojih muškaraca

>>5 rečenica koje želi čuti baš svaki muškarac

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije