Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠOKANTNI MEMOARI

‘Ovisnica o pobačajima’ 15 puta prekinula trudnoću u 17 godina

pobačaj
14.10.2009.
u 15:40

Amerikanka razbjesnila javnost neobičnom "metodom kontracepcije" koju je objavila u knjizi "Nemoguće majčinstvo".

Imala sam 15 pobačaja u 17 godina – priznala je Irene Vilar, a svoje priznanje potom uobličila u memoare koji su zaprepastili američku javnost. Taj grozan podatak čak i nije najšokantniji u cijeloj priči: objašnjenje je barem jednako šokantno.

Ova uspješna 40-godišnja književna agentica objasnila je kako se pobačaji nisu zaredali kao posljedica siromaštva ili straha, već su bili “njezina metoda kontracepcije i izraz bunta prema (pre)dominantnom suprugu koji nije želio djecu”. Ciklus trudnoća i prekida trudnoće počeo je u 16. godini, a završio u 33., kada se očito opametila. Vjerovali ili ne, Irene je uspjela i zadržati trudnoću, i to dvaput, pa je danas majka petogodišnje Lorette i trogodišnje Lolite.

Javnim priznanjem ukoričenim u knjigu “Nemoguće majčinstvo: Svjedočanstvo ovisnice o pobačajima” Vilarova je, dakako, na sebe navukla bijes konzervativnog dijela javnosti čiji je aktivisti sada bombardiraju na internetu prijeteći joj zatvorskom kaznom pa čak i smrću.

Ključne riječi

Komentara 8

PI
pistaljka
00:32 17.10.2009.

U današnjem \"civiliziranom\" svijetu se bez ikakva problema mogu ubijati oni koji su potpuno nemoćni, koji se ne mogu braniti, ali uputiti psovku, udariti šakom ili ubiti nekog tko ti može uzvratiti na bilo koji način, smatra se necivilizacijskim činom.

Avatar punkufer
punkufer
15:49 14.10.2009.

Ta vještica je UBILA 15 DJECE. To što se još nisu rodila ubojstvo ne čini ni malo prihvatljivijim. Odvratno!

OR
orisis
16:18 15.10.2009.

njezina metoda kontracepcije i izraz bunta prema (pre)dominantnom suprugu koji nije želio djecu”....Rastava je jednostavniji i zdraviji izraz bunta...glupa je...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije