Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njega usana

Ovisni ste o balzamu za usne? Odaberite pravi!

Usne, make up, šminka
Foto: Thinkstock
20.02.2014.
u 14:28

Prije kupnje novog balzama najprije provjerite kakav je odnos emolijenata i humektanata

Nema ljepših usnica od onih spremnih na poljupce.

Zaboravite na pilinge i spašavanje stvari, krenite od preparativne njege! Mažite usnice svaki dan bez obzira na njihovo stanje. A još ako su vam usne stalno ispucale iako ne možete zamisliti život bez balzama za usne, onda je krajnje vrijeme da doznate koji je preparat najučinkovitiji jer očito ne koristite pravi.

Bez obzira na to radi li se o kremi, balzamu ili masti, dermatolozi tvrde da je idealan preparat onaj koji sadrži visoki postotak emolijenata (tvari koje omekšavaju kožu, kao što su biljna ulja i prirodni voskovi) i malu količinu humektanata (tvari koje na sebe vežu vodu, a to su najčešće ulja i glicerin).

Prije kupnje novog balzama najprije provjerite kakav je odnos emolijenata i humektanata.

>>Kako imati vatrene holivudske usne?

>>Labello ima dva nova 'ljetna okusa'. Evo koja

Komentara 1

Avatar EU afrodita
EU afrodita
14:59 20.02.2014.

ovisna sam o lipglossu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije