Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

Ovih 5 poza dovest će vas do najboljeg orgazma

Kombinacije poza u seksu su različite, a ženema, ali i muškarcima je samo da puste mašti na volju, opuste se...i užitak je zagarantiran
22. lipnja 2017. u 20:37 3 komentara 12967 prikaza
seks
Foto: Thinkstock

Svatko od nas u seksu preferira neke određene poze. Partneri, posebno oni koji su u dužim vezama, koriste najrazličitije poze kako bi doživjeli što bolji orgazam. Uživanje i opuštenost u seksu, kao i dobar orgazam ovisi koliko partneri u njega ulože. Neće seks svaki puta biti genijalan, ali uz malo truda i kombinacijom raznih poza, sigurno ćete doći do vrhunca na obostrano zadovoljstvo.

Seks NIJE NEMOGUĆE 7 žena otkriva: Samo u ovim pozama doživimo orgazam

Jedan bračni i seksualni terapeut Kat Van Kirk otkrio je još neke poze koje bi parovi trebali koristiti da bi osjetili vrhunski užitak. Ženama se preporučuju jer su one najbolje za dobar orgazam.

1. Tako jedan od položaja za što bolji orgazam je vrlo sličan 'doggy' pozi, ali je puno ugodniji za oba partnera. U ovoj pozi moći ćete koristiti upravo ruke kako biste kontrolirali neki od pokreta, ili pak partneru pustiti da preuzme kontrolu dok se držite.

Kako to učiniti: Stavite ruke na pod, a partner neka vaš struk povuče tako da vaše noge budu oko njegovih kukova.

2. Druga poza koju preporučuje Van Kirk je nešto nalik obrnutom misionarskom položaju, no omogućuje veću stimulaciju cijele klitorisne zone.

Kako to učiniti: Legnite na leđa, a partner neka legne na vas u obrnutom smjeru. Potom podignite noge i stavite ih oko partnerovih leđa. Podignite kukove tako da vaš partner može obaviti posao. Pritom ga primite za stražnjicu da mu pomognete da se kreće natrag i naprijed.

3. Treća poza je ona kada tražite maksimalni užitak ali uz minimalni napor. Mnoge žene su se iznenadile, kaže terapeut, koliko brzo dožive orgazam kod ovog položaja.

Kako to učiniti: savijte se u struku, a vaš partner neka stane odostraga, i akcija neka počne.

4. Sljedeća poza je ona misionarska. Odličan je položaj za kontakt očima i ljubljenje. Legnite na leđa, partner neka legne na vas malo odignut oslanjajući se na ruke, obuhvatite ga nogama i to je to.

5. I naravno zadnja poza je ona kada je žena gore i vodi igru. Možete pritom upravljati pokretima, brzinom i dubinom, a vaš partner ima slobodne ruke kako bi se igrao vašim tijelom.

Kako to učiniti: Neka on legne na leđa, a vi lagano sjednite na njega, nagnite se prema naprijed tako da su vam ruke na obje strane njegove glave, piše womenshealth.

I na kraju ovo jesu neki od prijedloga koje možete isprobati u krevetu. Kombinacije poza u seksu su različite, a vama je samo da pustite mašti na volju, opustite se...i užitak je zagarantiran.

seks, orgazam Garantiran uspjeh Ovo su tri poze u kojima će svaka žena doživjeti orgazam seks Za dublju penetraciju Mislite da imate mali penis? Ove 3 poze onda su idealne za vas seks Top 10 Ovo su gradovi u kojima su ljudi najzadovoljniji seksom
Putokaz za najljepše plaže na Pagu
Najljepše plaže na Pagu
Istražite koje su najljepše plaže i pronađite one koje će vam najbolje odgovarati

A1 izdvaja za Vas

  • Avatar 123456
    123456:

    S ovim bedastoćama niste dosadni - predosadni i preprimitivni ste. Kaj ste opterećeni sexom ? Ima na svijetu i drugih zanimacija osim sexa!

  • bljak007:

    A jel vi sexualni terapeuti, moslite da se hrvati i hrvatice neznaju sexati, i neznaju poze kamasutra!