Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oslobodite se

Ove vas osobe "tjeraju" da i dalje budete sami

sladoled, srce, zaljubljeni par, par, partneri, poljubac, ljubav,  (1)
Sanjin Strukić/PIXSELL
09.07.2013.
u 10:00

Mnoge lijepe i pametne djevojke su same i ne mogu ostvariti neku značajniju vezu. Ovo su možda osobe koje ih sputavaju u tome...

1. Bivši. Niste li do kraja razjasnili jeste li prekinuli ili ne, napravili ste veliku grešku. Čisti rezovi jedino su rješenje, pa ako niste više u vezi ne biste se trebali nastaviti družiti. Naravno, strah o nepoznatog može vas uvijek vraćati bivšoj ljubavi, ali čvrsto se držeći za vezu koja je gotova umanjujete si šanse da susretnete nekoga za vas...

2. Simpatija. Ili idealan tip muškarca. Svaka ga žena ima, bilo da je to prijatelj, kolega ili instruktor uspoređivat će ga u svakoj situaciji. No stručnjaci savjetuju da ako ga poznate godinu dana a nije pokazao znakove da želi vezu, može ju ni ne želi i krajnje je vrijeme da nastavite dalje jer u protivnom tratite svoje vrijeme i život, dok ga on živi punim plućima.

3. Kate Hudson. Zapravo ne toliko ona koliko njene romantične komedije. Vjerujete li da ljubav nije stvarna sve dok nije onakva kakva je na filmu vjerojatno ne poznate dovoljno pojam ljubavi. Zdravi odnosi rijetko počinju dramom kao u scenariju za film, i vrlo vjerojatno neće završiti sretno. Zato uzmite život u svoje ruke i napišite vlastiti scenarij.

4. Otac. To ne mora nužno biti on, već svaka osoba koja vas je naučila da vjerujete da ako vas netko voli možete biti razmaženi. Zahtijevate li da vas tretiraju kao princezu \"poklanjajući\" vam skupe darove, pažnju i emocionalnu podršku, a koju ne možete uzvratiti, vama zapravo treba tatica, a ne dečko. Valja zapamtiti da bismo se svi trebali truditi biti jednaki u vezi jer se veze zasnivaju na partnerstvu, a vaš partner zaslužuje zrelu ženu, a ne dijete.

5. Gay prijatelj. Zasigurno možete jako puno uživati u odnosu sa svojim gay prijateljem jer on je najbolje društvo za izlaske koje ćete ikada imati. Međutim tu nastaje problem - ostali muškarci možda se neće moći nositi s takvim visokim standardima. Zato nemojte prijatelja koristiti kao štaku i budite otvoreni za upoznavanje novih muškaraca...

6. Šef. Žene često smatraju šefa kao najvažniju osobu u nekom dijelu svog života. Ako nazove da radite vikend, vjerojatno ćete otkazati sve privatne planove. Rezultat \"vezivanja\" za takvog tipa nužno znači vezu s muškarcem koji ima iskrivljene prioritete. Zato je važno u sebi pronaći ravnotežu i shvatiti da je moguće biti u odnosu u kojem su vaši prioriteti najvažniji.

7. Vi. Strah je često uzrok zašto su mnoge žene same. Strah od objavljivanja nekog profila onemogućit će vam da upoznate zanimljive ljude, isto kao i strah od napuštanja loše veze. Pronalaženje partnera nije nimalo laka stvar jer dok procjenjujete druge, tjerate se da se suočite s istinom o sebi. Iako je potraga za pravom ljubavlju proces, ne bi ga trebalo izbjegavati jer je to jedini način da uistinu shvatite sebe i što od partnera tražite. Stoga se valja što prije riješiti straha te početi izlaziti. Na koncu, zahvaliti ćete samo sebi kad sretnete onog pravog, piše Huffingtonpost.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije