Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

Ovan će dobiti priliku za napredovanje, Rak će otupjeti za ljubav, a Vagin privatni život će se poboljšati

Većini znakova ovaj tjedan preporučuje se opuštanje bez mnogo aktivnosti
28. lipnja 2021. u 07:00 2 komentara 29889 prikaza
Foto: shutterstock

OVAN
LJUBAV: Dobar razvoj ljubavnih događaja koji niste očekivali ohrabrit će vas da organizirate odlazak na neko zanimljivo mjesto za sebe i voljenu osobu. Bit će to užitak kako za vas tako i za drugu stranu. Oni koji su još sami na putu sreću ljubav.
KARIJERA: Vaši nadređeni ovih bi dana mogli odigrati važnu ulogu u vašem napredovanju. Vjerojatno će odlučivati o nečemu što će imati utjecaja baš na vas. Moguće je da ćete i vi sami dobiti priliku za napredovanje. Potrudite se i budite profesionalni.
ZDRAVLJE & SAVJET: Zanemarite sitnice i prigovaranja.
OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4

BIK
LJUBAV: Ako ste još sami, bit ćete poduzetni i aktivni u traženju svoje srodne duše. Neće vam biti teško otići na kraj svijeta da nađete ono što tražite. Oni koji već jesu u vezama iznenađivat će voljenu osobu prijedlozima punim aktivnosti i dinamike.
KARIJERA: Kako tjedan bude odmicao, postajat će sve jasnije da vi imate sposobnosti i stručnost koja se sada traži. Mnogi će pokazati na vas i reći kako ste baš vi osoba koju treba angažirati. Ali taj angažman neće doći glatko jer će trebati surađivati.
ZDRAVLJE & SAVJET: Budite taktični.
OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4

BLIZANCI
LJUBAV: Činit će vam se kao da nije pravo vrijeme za ljubav. Bit ćete u pravu, ali i ovi dani mogu donijeti nešto od razvoja ako definirate svoja ljubavna očekivanja. Zato se usredotočite na sebe i provedite malu unutarnju inventuru. Preispitajte se malo dublje.
KARIJERA: Kako tjedan bude odmicao, sve ćete više željeti predah ili čak poći na godišnji odmor. Oni koji to ne mogu, vjerojatno će se morati angažirati oko nekih zaostalih poslova za koje su već odavna mislili da su gotovi. To će ih pomalo naživcirati.
ZDRAVLJE & SAVJET: Vježbajte koncentraciju.
OCJENA: LJ 4, K 4, Z 4 

RAK
LJUBAV: Vjerojatno ćete pomalo otupjeti za ljubav ili za zahtjeve druge strane. Ona vas neće najbolje razumjeti, ali ne pokušavajte objašnjavati kako se osjećate. Najviše zato što je ovo ipak prolazna faza. Budite mirni i nađite načina da se prilagodite.
KARIJERA: Pred vama je dobra prilika za razvoj karijere ili za usavršavanje u struci. Bez obzira na vanjske okolnosti, prihvatite ono što vam se nudi i krenite u osvajanje novih iskustava. Proširit ćete horizonte, a nešto ćete i zaraditi.
ZDRAVLJE & SAVJET: Malo usporite sa sportom.
OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4

LAV
LJUBAV: Vjerojatno ćete se osjećati tupo i nezainteresirano za neka značajnija ljubavna poduzimanja. Rezultat je to zasićenja svakodnevicom i potrebe za akcijom koje nema. Oni koji su u duljim vezama neka održavaju solidan status quo.
KARIJERA: Pred vama su nešto zahtjevniji poslovni dani u kojima će se odgovornosti povećati, a s njima idu i kontrole poslovanja. Zato budite spremni na sve, sjetite se svega onoga što ste dosad postigli i s punim pravom se prezentirajte. 
ZDRAVLJE & SAVJET: Osigurajte si više odmora.
OCJENA: LJ 4, K 4, Z 4 

DJEVICA
LJUBAV: U u vašim osobnim odnosima vladat će ležernost i opuštenost. Mnogi parovi uživat će bez pritiska da se nekamo mora izaći ili nešto nekom dokazati. Bit će i onih koji će biti skloniji povlačenju i skrivanju emocija. Ne analizirajte previše.
KARIJERA: Sjetite se samo koliko ste postigli u prošlosti, a najviše zato da motivirate sami sebe za budućnost. Kad vam nude nešto veliko, a vi posumnjate da to nije moguće ili da vi to ne možete, sami sebi zatvarate put. 
ZDRAVLJE & SAVJET: Razgibajte se u prirodi.
OCJENA: LJ 5, K 4, Z 5

VAGA
LJUBAV: Ako je dosad bilo praznina u ljubavi, ovih dana dočekat ćete bolje prilike. Baš tako će se polako i postupno vaš privatni život poboljšavati, a onda će se i osmijeh polako vraćati na vaše lice. Nemojte ništa forsirati i sve će biti dobro.
KARIJERA: Najradije biste se povukli u kuću i radili nešto iz vlastite kuhinje ili sobe. Neki će ove utjecaje iskoristiti za prave kućne radove, pa kad im završi radno vrijeme, krenut će s posla kući gdje će se pretvarati u prave majstore. Ono na poslu bit će u drugom planu.
ZDRAVLJE & SAVJET: Idite ranije na spavanje.
OCJENA: LJ 5, K 4, Z 5 

ŠKORPION
LJUBAV: Sadržaji zabava i brojnost izlazaka na atraktivna mjesta bit će rijetko viđeni i doživljeni kao kod vas ovih dana. Netko će vas iritirati, ali nećete se dati isfrustrirati. Sjetit ćete se onih malih pažnji koje ljudima mnogo znače. Posebno prema vama dragoj osobi.
KARIJERA: Surađivat ćete se svima oko sebe i to vrlo učinkovito. Mnoge će oči biti uprte u vas i od vas će se mnogo očekivati. Neki će povući poteze koji će imati utjecaja na sve s kojima rade. Učinit će to temeljito, pa ni rezultati neće izostati. 
ZDRAVLJE & SAVJET: Humorom pobijedite brige. 
OCJENA: LJ 5, K 5, Z 4

STRIJELAC
LJUBAV: Pozitivno ozračje, vaša otvorenost i spremnost da izrazite ono što osjećate te naklonost druge strane učinit će vam ove dane ugodnim. Oni koji još traže srodnu dušu lako će se približiti svakoj osobi suprotnog spola. Bit će zanimljivo.
KARIJERA: Na radnom mjestu događaju se sve značajnije stvari, a poslovi dobivaju na kreativnosti. To je nešto što obožavate, pa ćete se poslu predati bez zadrške i bez ikakve rezerve. Izgarat ćete, a ni rezultati neće izostati.
ZDRAVLJE&SAVJET: Odmarajte se po potrebi. 
OCJENA: LJ 5, K 5, Z 4 

JARAC
LJUBAV: Vaši poznanici ili prijatelji pozivat će vas na društvena okupljanja, a baš preko njih mogli biste sresti osobu koja će vas zaintrigirati. Zato prihvatite njihove pozive i budite otvoreni za ljubav. Oni u vezama bit će opušteni i bezbrižni.
KARIJERA: Na dnevni red dolaze zaostaci. Bit će i onih koji će definitivno privesti kraju jednu fazu svog rada. Nova očekivanja su na pomolu, ali za njihovo ostvarivanje trebat će postaviti i nove temelje. Sada ćete utvrđivati nova mjerila poslovanja.
ZDRAVLJE & SAVJET: Idite u prirodu. Šetajte na suncu.
OCJENA: LJ 4, K 4, Z 5 

VODENJAK
LJUBAV: Većinu idućih dana vi ćete se potruditi ispunjavati svoja ili nečija ljubavna očekivanja. Drugi dio tjedna donosi uživanje na tiši način, ali i dalje ćete biti zadovoljni i ispunjeni. Možda ćete samo smanjiti izlaske.
KARIJERA: Ostvarili ste ciljeve iznad svih očekivanja i sad osjećate potrebu za odmorom ili bar predahom. Tko može, neka putuje. Tko radi, vjerojatno će i dalje raditi revno, a neki će mijenjati kolegu, pa će raditi za dvoje. Izdržat će uz osmijeh i šale.
ZDRAVLJE & SAVJET: Potrebno vam je više sna.
OCJENA: LJ 5, K 5, Z 4 

RIBA
LJUBAV: Svako malo dolazit ćete u iskušenje da se posvađate, da prigovarate ili da kritizirate drugu stranu. Moguće je i obratno, da drugi kritiziraju vas. Tek uz više humora i samokontrole stvari mogu krenuti nabolje. Potrudite se!
KARIJERA: Najradije biste pokazali što znate, ali osjećate da nije još vrijeme da se pokažu svi aduti. U pravu ste. Neke stvari doći će bolje do izražaja ako pričekate još malo. Zato ih zasad ostavite skrivenima, pa makar otrpjeli i poneku frustraciju.
ZDRAVLJE & SAVJET: Pred vama je zanimljiv put.
OCJENA: LJ 4, K 4, Z 4 

NAJSRETNIJI ZNAKOVI OVAJ TJEDAN: Škorpion, Djevica, Strijelac

Zvonimir Despot
Što se to dogodilo s Milanovićem? Ovo se ne bi usudio kazati ni Tuđman
Umjetnost kao terapija
Umjetnost kao terapija
Doživite kulturu u metropoli – ovo ne biste smjeli propustiti
  • kuramela:

    Hajde, baš mi je drago da ću kao penzioner napredovati,hahaha

  • MalenaB:

    Nama vagama se smiješi poboljšanje...odmah sam bolje volje 😀🙂