Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sretno Valentinovo!

Ovako izgleda Valentinovo kada ga čestita prekrasna Adriana Lima

victoria\'s secret
Foto: Victoria\'s Secret
1/5
14.02.2012.
u 00:01

Nakon dva nova parfema povodom Dana zaljubljenih Viktorijine "anđelice" šire ljubav seksi rubljem koje promoviraju romantičnom kampanjom

Nakon što je modna kuća Victoria's Secret povodom Valentinova izdala dva nova parfema, Simply Gorgeous i Bombshell in Love, čija su zaštitna lica seksepilne Adriana Lima i Lindsay Ellington, Viktorijine "anđelice" sigurno će sve razveseliti romantičnom kampanjom seksi rublja koje su snimile specijalno za Dan zaljubljenih.

One možda jesu nevine "anđelice", ali su ovom valentinovskom kampanjom Candice Swanepoel, Adriana Lima, Lily Aldridge i mnoge druge pokazale da imaju i zavodljivu, "zločestu" stranu. Prema fotografijama na kojima poziraju u liniji rublja dizajniranoj za Dan zaljubljenih, možemo samo zaključiti da je kod njih ljubav definitivno u zraku!     

Komentara 10

SA
sarkazam
10:52 14.02.2012.

neopisivo glup \"praznik\" doslovno ga neki imaju pravo slaviti a drugi ne -.-\" i toliko je iskomercijaliziran da je to strasno ja spadam među one koji ga \"smiju slaviti\" ali nemam ni najmanju potrebu jer svaki normalano covjek voli svogg partnera svaki dan a ne samo taj dan kad se mora volit

LV
lord vader
12:49 14.02.2012.

A sto bi ja to jebooooooooo :PPPP

MO
mozdanisklop
11:28 14.02.2012.

Preseravanjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije