Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
proizvod budućnosti

Ovaj uređaj za glačanje razveselit će mnoge - 12 komada odjeće u samo tri minute

05.10.2017.
u 10:51

Proces glačanja je jednostavan, pojašnjavaju 27- godišnji Rohan Kamdar i Trevor Kerth, kreatori ovog uređaja.

Ako ne volite glačati odjeću, niste jedini. Mnogima je to jedan od najodbojnijih kućanskih poslova jer zahtijeva mnogo vremena. Mnogi stoga odnose svoju odjeću, posebice košulje, na glačanje u za to specijalizirane servise. 

No čini se kako ni to uskoro neće biti potrebno jer tog su "problema" svjesni mnogi. Na tržište bi već u proljeće iduće godine trebao stići uređaj, robotsko glačalo koje, pojašnjeno je na stranici helloeffie.com, može osušiti i izglačati čak 12 različitih komada odjeće u samo tri minute. 

Uređaj Effie je povezan s aplikacijom za mobitele koja javlja kad je "glačanje" gotovo, a u mali rezervoar možete dodati i omiljeni miris za odjeću. Sličan princip kao što imaju i sušilice rublja.  

Proces glačanja je jednostavan, pojašnjavaju 27- godišnji Rohan Kamdar i Trevor Kerth, kreatori ovog uređaja. Košulju, primjerice, treba objesiti na vješalicu i umetnuti u uređaj.

1/4

Nakon što se vrata uređaja zatvore, Effie će košulju "izglačati" uz pomoć jakog pritiska vodene pare. Uređaj se može koristiti za glačanje raznih komada odjeće, čak i donjeg rublja, pojašnjavaju Kamdar i Kerth.

Odlične vijesti za mnoge kojima glačanje i sušenje, posebice u zimskim mjesecima, predstavlja pravu muku. No, ono što bi moglo mnoge razočarati jest cijena, za koju kreatori ovog uređaja tvrde da će iznositi oko šest tisuća kuna. 

Komentara 2

Avatar bujica
bujica
12:51 05.10.2017.

Bolje Izet izglača pod madracem kreveta!

DU
Deleted user
12:02 05.10.2017.

TOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije