Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Ova metoda munjevito pobjeđuje gljivice - jeste li čuli nešto o tome?

gljivice
Foto: PR FOTO
1/10
PR
Autor
PR članak
17.12.2015.
u 08:00

Imate problem s gljivicama? Nervira Vas to da uvijek morate nositi čarape ili zatvorenu obuću, da ne možete ići na bazen? Sada se to može promijeniti. Ne morate koristiti masne preparate s čudnim mirisom - nova metoda pobjeđuje gljivice iznutra na učinkovit, lak i 100% siguran način.

Gljivice su vrlo raširen problem od kojeg pati čak 30% ljudi. Iako nije opasna, predstavlja neugodnu bolest i smatra se sramotnom. Lako je zaraziti se - preko kontakta s drugim čovjekom ili tijekom uporabe saune ili bazena. Prvi znak je neznatno crvenilo na koži. Zatim dolazi do ljuštenja, upornog svrbeža, peckanja i neugodnog mirisa. Na sreću, zahvaljujući novoj metodi, gljivice je moguće lako pobijediti.

"Bilo mi je dosta da mi gljivice uništavaju život!"

- Moji problemi s gljivicama su počeli u najgorem mogućem trenutku - na početku ljeta. Zarazio sam se na bazenu, gdje radim kao spasilac - kaže 36-godišnji Ivan Kovačević iz Splita. - Gljivice su bile za mene kao kazna, jer zbog toga nisam mogao raditi. I još sva ta sramota pred kolegama. Kolega je organizirao rođendan na plaži, nisam mogao ići da ne preplašim sve izgledom svojih stopala. Kolega se naljutio, jer je mislio da sam ga ispalio. A nisam mogao priznati da je to bilo zbog gljivica. Cijelo sunčano ljeto sam proveo u čarapama i tenisicama što je dodatno pogoršalo stanje kože.

Neočekivano otkriće

Ivan je probao pobijediti gljivice na razne načine. Nanosio je specijalne masti na stopala, ali je to bilo veoma zahtjevno.

- Od ove masti su mi se stopala samo lijepila. Osim toga, nerviralo me je da moram voditi o sebi računa kao djevojka i nanositi tu mast na svakih nekoliko sati. Probao sam tradicionalne metode, preporučene od strane moje mame - češnjak, biljne kupke, ali to uopće nije djelovalo. Preokret je nastupio potpuno neočekivano.

Jednog dana sreo sam kolegu s kojim sam radio na bazenu. Nekako me je nagovorio da priznam pravi uzrok odlaska s posla. Nije mogao vjerovati da su u pitanju gljivice. Pokazalo se da je on također imao ranije takav problem, ali je našao tretman koji mu je omogućio eliminiranje gljivica na doista lak način. Morao sam također probati. I što? Bilo je dovoljno 4 tjedna da također budem zdrav, mogao sam se vratiti na posao i bez stida ići na plažu.

Profesor potvrđuje: Ovo nemilosrdno eliminira gljivice

Na čemu se temelji tajna učinkovitosti tretmana? Profesor Marko Aničić, priznati autoritet iz oblasti bolesti kože objašnjava:

- Znanstveno napravljena formula preparata regenerira kožu iznutra, učinkovito ojačavajući prirodnu staničnu barijeru kože i noktiju. Istovremeno organizam dobiva ogromnu dozu hranljivih tvari, zbog čega koža postaje otpornija i zaštićenija od ponovnog napada bakterija. Zbog učinkovite dezinfekcije i vraćanja ravnoteže oslabljenom organizmu, već nakon nekoliko tjedana uporabe, promjene na koži i neugodan svrbež nestaju.

Specijalna ponuda samo za naše čitatelje

Ovaj prijelomni tretman za eliminiranje gljivica je postao jako popularan. Zbog svoje učinkovitosti rasprodan je iz svih trgovina. Trenutačno ga je moguće dobiti samo preko interneta. Samo za danas je proizvođač pripremio specijalnu promociju za naše čitatelje. Klikom na link ispod možete saznati više o tretmanu i iskoristiti specijalnu ponudu.

Saznajte više o metodi za borbu protiv gljivica i iskoristite promociju >>>

Želite prijaviti greške?