Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najbolje prolaze

Ova imena trebate dati djeci ako želite da jednoga dana postanu - milijarderi

Shuttershock
17.08.2021.
u 07:00

Sva imena su internacionalna, pa se uz minimalne izmjene može napraviti i hrvatska verzija.

Novo provedeno istraživanje otkrilo je da ime koje dajete djetetu može utjecati, osim na njegov karakter i ponašanje, i na njegovu budućnost - barem na bankovnom računu. Kako prenosi The Sun, tim istraživača analizirao je Sunday Times listu najbogatijih ljudi kako bi pronašli nekoliko imena koja se povezuju s velikom imovinom. 

Iako je popis izdan s imenima koja se daju u zemljama koje govore engleskim jezikom, svako od njih je zapravo internacionalno, pa postoji, uz minimalne izmjene, i hrvatska verzija. 

Rezultati su pokazali da je dječake najbolje nazvati David, Aleks ili Aleksandar, John odnosno Ivan, James ili Jakov i Mark, odnosno Marko.

Po prvi puta snimljena otrovna riba u Jadranskom moru:

Nećete pogriješiti ni ako se odlučite za neko od sljedećih imena - Lovro, Vilim, Robert i Mihael.

Ako ste roditelji djevojčice i želite joj blistavu budućnost najbolje bi bilo da je nazovete Elizabeta (Elizabeth) ili Jasmina. Odlično će biti i Sofia, Leona, Zara, Linda, Izabela i Rahela.

Dječak u padu žičare ostao bez roditelja, nastao raskol u obitelji: 'Teta ga je otela!'

1/4
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije