Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Francuski dizajn uz europski materijal

Otvorena prva trgovina hrvatskog brenda "FOCH"

Otvorenje trgovine "FOCH"
Foto: Domagoj Biondić
1/22
09.03.2016.
u 15:45

Nakon višegodišnjih modnih suradnji s francuskim partnerima, brend "Avenue Foch Paris" i njegov business casual izgled sada je prisutan i samostalno

Na jučerašnji Dan žena u zagrebačkoj Gajevoj 4 dizajnerica Vedrana Šehagić otvorila je prvu vlastitu trgovinu - FOCH.

Nakon višegodišnjih modnih suradnji s francuskim partnerima, brend "Avenue Foch Paris" i njegov business casual izgled sada je prisutan i samostalno. Kolekcija je prethodno rađena u suradnji s četrdesetak trgovina u Hrvatskoj i regiji.

Glumica Mila Elegović otvorenje  je započela simboličnim rezanjem vrpce nakon čega je slijedila modna revija.

„Ponosna sam što mogu „kumovati“ otvorenju trgovine jednog hrvatskog brenda! FOCH ima sjajnu kolekciju koja je nosiva u svakoj prigodi, a meni osobno su najdraže bunde koje su zaštitni znak ove modne marke i koje Vedrana Šehagić dizajnira s osobitom ljubavlju.“ – rekla je Mila Elegović.

Među brojnim gostima na otvorenju su bili Tihana Harapin, Nenad Korkut, Durđa Adlešić, Suzy Josipović Redžepagić, Elizabeta Gojan, Sanja Pilić, Ivana Matić, Martina Matušin, Nataša Svekler, Petra Grgičević Grčić, Zora Bjelousov, Lucija Biondić, Jasna Bilušić i Anita Malenica.

Dizajnerica Vedrana namjerava nastaviti poduzetničku i dizajnersku karijeru. Prvenstveno orijentirati se na znanstveni rad i rastući brend "Avenue Foch Paris" te širenje kolekcije na europsko, ali i svjetsko tržište.

>> Nova trgovina FOCH u centru Zagreba

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije