Naslovnica Lifestyle Kućne čarolije

Otvoren još jedan Top Shop dućan u središtu Zagreba

Tvrtka Studio Moderna, vlasnik brandova Top Shop, Dormeo, Delimano, Walkmaxx i Rovus prepoznata je odavno po svojim proizvodima koji svakodnevicu čine lakšom i jednostavnijom
23. srpnja 2018. u 14:49 2 komentara 4299 prikaza
Top Shop
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/10

U ponedjeljak, 23.7., u točno 11 sati, Top Shop je otvorio vrata svoje 30. trgovine u Hrvatskoj, u samom srcu Zagreba, u Importanne Centru.

Samo otvorenje obilježeno je slavljem kojem su prisustvovale mnoge poznate osobe, brand ambasadori: voditeljica Ana Miščević, poznati chef Tomislav Špiček i glumci Mirna Medaković i Hrvoje Kečkeš koji su se i sami uvjerili u kvalitetu proizvoda koji su postali neizostavni dio njihove svakodnevice.

Tvrtka Studio Moderna, vlasnik brandova Top Shop, Dormeo, Delimano, Walkmaxx i Rovus prepoznata je odavno po svojim proizvodima koji svakodnevicu čine lakšom i jednostavnijom.  Novootvorena Top Shop trgovina u centru Zagreba pridružila se nizu od, sada već 30 Top Shop i 2 specijalizirane Dormeo trgovine diljem Hrvatske, kako bi kupcima omogućila jedinstveno iskustvo lake, dostupne i kvalitetne kupovine.

"Iznimno smo ponosni što su kupci prepoznali naše brandove Top Shop, Delimano, Dormeo, Walkmaxx, Rovus kao brandove iznimne kvalitete i nas kao one koji ima zaista uvijek pokušavaju pružiti najbolje proizvode, za cijelo kućanstvo, ali i osobnu njegu i što nas smatraju dijelom svoje obitelji. Zbog toga smo im neizmjerno zahvalni i vjerujemo kako ćemo im i na ovaj način, otvorenjem još jedne Top Shop trgovine, baš na ovoj lokaciji biti još dostupniji." – istaknula je gospođa Natalija Kozina, Retail Managerica.

Više informacija o Top Shop proizvodima potražite u svim Top Shop prodajnim mjestima ili na www.topshop.com.hr

Valamar
Prilika za posao
Ovo je troje mladih koji rade u turizmu, evo zašto su zadovoljni i žele ostati u Hrvatskoj
  • Stipan:

    Dali se u Hrvatskoj što proizvodi ili se samo otvaraju dućani da bi se stvarali dugovi i potrošačko društvo .

  • thu:

    Tko uopće kupuje tamo? Njemački penzići?