Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Otvoren je Möbel Land u Rijeci - salon za luksuzno opremanje interijera

Möbel Land u Rijeci
Foto: Promo
1/20
20.09.2019.
u 12:17

Na 2.500 četvornih metara kupci će moći pronaći renomirane svjetske brendove na jednom mjestu

Od sada građani Rijeke, Istre i Kvarnera više neće trebati putovati u Zagreb ili preko granice u potrazi za dizajnerskim namještajem jer bogata ponuda renomiranih svjetskih brandova čeka vas u Möbel Land salonu na riječkoj adresi.

Destinaciju za vrhunsko opremanje interijera među prvima su posjetile Daniela Gračan u društvu kćeri Eme i Maja Uremović, modna urednica portala Extravagant

Moderno dizajnirani ambijent na 2.500 četvornih metara, smješten je na I. katu Shopping malla Pevec u poslovnoj zoni Kukuljanovo, u Rijeci.

Novootvorena poslovnica nudi europske brendove od kojih su neki po prvi puta dostupni na hrvatskom tržištu.

Besprijekorno dizajnirana rasvjetna tijela danskog brenda Umage, baš kao odjel malih kućanskih aparata, uređaja i opreme za njegu i održavanje doma uz robne marke Dyson, Lifeheit, Krups i Tefal učinit će vaš dom znatno ljepšim i potpunijim.

Foto: Arena Hospitality Group

Upoznajte austrijske Ewe kuhinje, iza kojih je više od 50 godina iskustva i tradicije te filigranska preciznosti izrade uz jamstvo kvalitete.

Ovdje je, i jedan od najvećih njemačkih brendova Nobillia, također tvrtka višedesetljetne tradicije, koja simbolizira vrh europske kvalitete kuhinja.

Njemačka tvrtka Schüller jedan je od vodećih proizvođača kuhinja u Europi u koje će se savršeno uklopiti njemački brend Fissler – jedan od vodećih svjetskih proizvođača visokokvalitetnog posuđa bez kojeg je na globalnoj razini danas vrhunsko kuhanje nezamislivo, a bezvremenska elegancija, inovativan dizajn i iznimna kvaliteta – to je ono što još od davne 1748. godine predstavlja ime njemačkog, europskog i svjetskog brenda Villeroy & Boch, također s ekskluzivnim modelima linije Vivo dostupne u Möbel Landu.

Naravno, uz nepogrešivi Rosenthal, brend 130-godišnje tradicije sa statusom ikone u proizvodnji savršenog porculana, i Bugatti kompleti, koji uz neusporedivi dizajn i karakteristike linije proizvoda Sambonet predstavljaju sâm vrh kvalitete i inovativnosti ovih renomiranih talijanskih proizvođača pribora za jelo.

Ponuda Guzzini vrhunskog dizajnerskog posuđa te Gefu pribora za kuhanje i pripremu jela čini ponudu Möbel Landa posebnom na hrvatskom tržištu.

Foto: Arena Hospitality Group

Talijanski brend Loiudice&D specijaliziran je za visokokvalitetne i ručno rađene sofe, dok su atraktivnost, posebnost i inovativnost glavni aduti kultnog brenda namještaja nizozemske tvrtke Richmond Interiors.

Ako ste u potrazi za namještajem s karakterom, tu je i talijanski brend Selva, koji već više od 50 godina nudi bezvremensku ljepotu, eleganciju i profinjenost.

Osim toga, u novootvorenoj prodavaonici brenda Möbel Land ekskluzivno su dostupni modeli tvrtke ADA, najvećeg austrijskog proizvođača namještaja, kao i najpoznatijeg njemačkog brenda namještaja Hülsta.

U svijetu spavaćih soba, dnevnih boravaka i namještaja od vrhunske kože, ime talijanskog brenda CamelGroup poznato je još od 1983. godine, a također i talijanska Samoa, koja je specijalizirana za izradu iznimnih sofa i kreveta. Istražite i njemačku Himollu, proizvođača ekskluzivnih dnevnih boravaka s tradicijom duljom od 70 godina.

Foto: Arena Hospitality Group

Möbel Land salon u Rijeci odgovor je na potrebe kupaca za besprijekornom kvalitetom i suvremenim dizajnom koje garantiraju renomirani svjetski brandovi iz portfolia salona Möbel Land.

Razmišljate li o opremanju interijera, ne propustite slavljeničke dane jer od 19. do 22.rujna svakog kupca očekuje vrijedan poklon talijanskog branda Guzzini i 20 % popust na cjelokupan asortiman.

www.mobel-land.hr

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije