Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Otkrivamo vam recept za savršeno putovanje u Tajland ove zime

World Traveler
Foto: Promo
1/18
23.09.2019.
u 10:40

Po preporuci putničke agencije World Traveler iz Rijeke

U potrazi ste za savjetima kako organizirati nezaboravno putovanje u Tajland? Na raspolaganju nemate niti puno dana godišnjeg odmora, niti neograničeni budžet, niti vremena da se samostalno pozabavite zahtjevnom organizacijom putovanja? S druge strane, uvjereni smo da želite za svoj novac dobiti savršeno iskustvo uz vrhunsku uslugu provjerene putničke agencije koja Tajland ima u malom prstu?

Ne morate više tražiti… Pronašli smo za vas idealno putovanje koje obuhvaća sve „must see“ lokacije zemlje nasmijanih ljudi idealno za sve, a posebno one koji po prvi put posjećuju Tajland.

11 dana putovanja, ovaj program vas vodi po provjerenoj ruti istinskih zaljubljenika i poznavalaca ove egzotične zemlje.

Vaše putovanje započinje neizostavnom posjetom Bangkoku, gradu koji jednostavno morate doživjeti svim svojim osjetilima. Ludilo užurbane i glasne metropole dodatno zakrčene nevjerojatnim brojem turista, tuk-tukovima, skuterima, uličnim prodavačima i mirisima nesvakidašnje hrane, nespojivi je spoj kontrasta koji pri prvom susretu šokira. No, taj šok traje sve dok vas širokim osmjehom ne „razoruža“ ljubazni mještanin i poželi dobrodošlicu u grad anđela, grad s najdužim imenom na svijetu. 

Foto: Arena Hospitality Group

Vidjet ćete veličanstvene hramove i palače nesvakidašnje arhitekture, njihove spektakularne siluete horizonta. Divit ćete se statui Buddhe u Wat Pho - jednom od najstarijih i najvećih hramova Bangkoka, te prizorima Kraljevske palače, impresivnom zdanju i  jednom od opravdano najposjećenijih mjesta prijestolnice Tajlanda čije prepoznatljive zlatne kupole, šareni kipovi i ogroman, fantastično uređen vrt jednostavno obaraju s nogu. 

Nećete propustiti biti „žrtva“ filmskog mamurluka u Bangkoku, u nekom od poznatih ili manje poznatih klubova legendarnih četvrti poput Khao San Road, Soi Cowboy ili Nana Plaza, koje će vas uvjeriti da je točno sve što ste čuli o noćnom životu Tajlanda.

Potrebnu dozu povijesti Sijamskog carstva pružit će vam Ayutthaya, nekadašnja prijestolnica Sijama koju karakteriziraju ostaci relikvijarnih tornjeva i budističkih samostana monumentalnih razmjera. Ovaj nekada možda najveći grad na svijetu, danas je dio UNESCO-ve svjetske kulturne baštine i duhovno središte Tajlanđana. 

Novi nesvakidašnji prizori dočekat će vas na nekoj od mnogobrojnih plutajućih tržnica u okolici Bangkoka na koje se po okuse egzotičnih delicija i suvenire ide barkom. Cjenkat ćete se s prodavačima za najbolju cijenu, kušati nesvakidašnje namirnice čija imena nećete zapamtiti, ali zato će vam eksplozija okusa i boja dugo ostati u sjećanju. Doživjet ćete i tržnicu na tračnicama vlaka koja s pravom nosi epitet najluđe na svijetu jer prodavači više puta dnevno dižu tende i sklanjaju proizvode kako bi vlak mogao proći.

Foto: Arena Hospitality Group

Da su tajlandski otoci sinonim za hedonizam potvrdit ćete već pri prvom susretu s rajskim otokom Andamanskog mora – Phuketom. Opustit ćete se na nekim od najljepših plaža svijeta, sa pijeskom poput pudera i morem boje smaragda i uživati u spektakularnim prizorima zalaska sunca, ispijajući kokosovo mlijeko, dok vas zapljuskuju valovi toplog Andamanskog mora. Očarat će vas filmski krajolici egzotičnih dragulja - Phi Phi otočja i James Bond otoka, čija nesvakidašnja priroda plijeni ljepotom, a spoj smaragdnog mora, vapnenačkih stijena, biserno bijelog pijeska i zelenila ostavlja bez daha.

Ovakav program putovanja, omogućava Vam da otkrijete novu destinaciju i usput imate vremena za trenutke zasluženog hedonizma.

Ideja Vam se dopada? Javite se tvorcima ovog putovanja, istinskim zaljubljenicima i poznavaocima Tajlanda, riječkoj Putničkoj agenciji World Traveler, specijaliziranoj za putovanja na Daleki Istok.

Foto: Arena Hospitality Group

Osim što imaju savršen program putovanja u Tajland, termini polaska su brojni (na kraju ove i početku iduće godine) i garantirani, a grupe male zarad vašeg najboljeg putničkog iskustva.

Potražite više informacija na:
www.world-traveler.hr
info@world-traveler.hr
ili putem besplatnog info telefona: 0800 666 669

Želimo vam lijep provod u Tajlandu! 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije