Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Otkrivamo kakva bi vas obuća mogla impresionirati ove jeseni!

Guess
Foto: Promo
1/13
30.09.2020.
u 08:45

Što rade modni entuzijasti kada žele privući pažnju? Vrlo jednostavno – nose Guess modne tenisice ili gležnjače jer s njima nikada ne možete pogriješiti želite li osvježiti svoj ormar!

Za svaki dan ili za posebne prigode i bez obzira na vaš modni ukus! U Mass trgovinama i na Mass web shopu očekuje vas izuzetno raznolika jesenska kolekcija obuće Guess u kojoj ćete zasigurno pronaći svoj idealni model.

Ova sezona bit će ponovno u znaku gležnjača, koje su  ovog puta malo robusnije i podsjećaju na vojničke čizme, ali zbog dodataka kao što su svjetlucavi kamenčići na vezicama, očarat će i nešto nježnije, romantičnije duše. Pažnju svih onih koji se usude biti odvažniji pri odabiru obuće zasigurno će ukrasti gležnjače u maskirnom uzorku, trendu koji nikada nije izašao iz mode, ali će ove sezone biti još istaknutiji. Kožne gležnjače Guess obuća su uz koju si možete priuštiti brojne modne kombinacije, bez obzira na vaš stil odijevanja.

Foto: Arena Hospitality Group

Marka Guess ima dugu povijest modnog dizajna i ubraja se u one brendove koji diktiraju trendove. I jesenska kolekcija tenisica opravdala je tu reputaciju. Misao vodilja su elegancija i sofisticirana ženstvenost, ali naravno, kao i uvijek, u kombinaciji s udobnošću i kvalitetom. Kombinacije metalnih i lakiranih nijansi, zmijskog i lakiranog uzorka, svjetlucavih kamenčića i zanimljivih detalja na potplatima, karakteristični su za Guess obuću. Obične bijele ili crne tenisice u Guessu nikad nisu samo to, pa u one zato i ove jeseni nadopunjene detaljima koji ih čine posebnima i zbog kojih ćemo se iznova diviti Guess obući.

Foto: Arena Hospitality Group

Ni muškarci neće biti razočarani, jer jesenska kolekcija obuće Guess nudi veliki izbor modela za sve koje oduševljavaju odabrani stil, udobnost i kvaliteta. U novoj kolekciji muškarci će moći birati između modela u nešto klasičnijim bojama, bijeloj ili crnoj, pa sve do onih koji predstavljaju  kombinaciju bijele i crvene te crne i žute boje.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije