Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jednostavno je

Otkrila nevjerojatan trik kako oguliti mango u samo nekoliko sekundi: 'Ovo je sjajno!'

TikTok
24.11.2021.
u 07:00

Svi znaju muku kod rezanja manga kada ne mogu pronaći gdje je koštica pa nepažljivo režu pomalo skupo voće i na kraju većinu ploda moraju baciti, ali s ovim trikom to se neće događati.

Chantel Mila, mama iz Melbournea u Australiji, oduševila je pratitelje na društvenim mrežama pokazavši nevjerojatan trik za guljenje i rezanje manga, kako piše Metro.

Objavljujući video na TikTok-u, Mila je objasnila da ima tri najbolja trika za koja tvrdi da sigurno funkcioniraju, kao što je spremanje lisnatog zelenog povrća u hermetički zatvorenu posudu s navlaženim papirnatim ručnikom kako bi ostalo svježe.

Više od trećine odraslih i djece u Hrvatskoj ne jede voće i povrće svaki dan:

1/9

No, njezin drugi trik sasvim je zapanjio korisnike, u kojem je pokazala kako narezati i oguliti mango koristeći samo jednu stvar - čašu za vino.

Svi znaju muku kod rezanja manga kada ne mogu pronaći gdje je koštica pa nepažljivo režu pomalo skupo voće i na kraju većinu ploda moraju baciti.

No, prema Chantel, morate početi s pažljivim rezanjem manga na dvije polovice, te predlaže da učinite tretirajući ga kao avokado. Narežite nožem po sredini voća, ali nemojte rezati do kraja, a zatim vrtite mango dok se ne razdvoji.

Zatim, Chantel kaže da biste trebali zgrabiti čašu za vino širokog ruba, držati je u jednoj ruci s mangom u drugoj ruci te izvaditi mango i odvojiti ga od kore. Kako je mango mekan, čaša za vino će lako prerezati meso, a ako je držite što bliže kožici, nećete ostati s komadićima manga koji će ostati neiskorišteni.

@mama_mila_

Head over to @gotoskincare and give them a follow to see part 2 & your new fav sheet mask hack 🌿 #ad #gotoambassador

♬ PFC - Critter
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije