Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Moda & ljepota

Otkrijte novu kolekciju AMPULA Iroha Nature

Iroha Nature lansirala je kolekciju ampula koje su stvorene kao idealni dodatak rutini njege dinamične, aktivne, urbane žene koja želi  brinuti o sebi, ali nema dovoljno vremena.
12. studenoga 2019. u 12:16 628 prikaza
Iroha Nature
Pogledajte galeriju 1/2

Ove ampule za lice su veliki uspjeh u svijetu kozmetike zbog svoje snage i učinkovitosti kada su u pitanju posvjetljIvanje i zaglađivanje kože ili uklanjanje tragova umora s vašeg lica. Iako imaju trenutni učinak, sposobne djelovati u djeliću sekunde, također su vrlo učinkovit tretman za različite potrebe svakog tipa kože.

Naša tajna?

  • Trenutni učinak
  • Učinkovitiji su od seruma ili kreme jer sadrže formule s jačim i većim koncentracijama aktivnih sastojaka i koriste manje konzervansa.
  • Činjenica da se nalaze u malim pojedinačnim pakiranjima koja osiguravaju da formula ostane svježa do trenutka upotrebe, čime zadržava svoj maksimalan učinak.

IROHA Nature ampule su više od kozmetičkog proizvoda

Savršena kozmetika koja poboljšava izgled kože prije važnog događanja ili njeguje kožu u bilo koje doba dana, tekuće i lagane teksture, za laku i jednostavnu primjenu i apsorpciju.

Pakiranje IROHA ampula bazirano na urbanom i kosmopolitskom stilu, posebno je kreirano da osnaži žene i uključuje citate koje pokreću žene dan za danom. Motivacija u svakom smislu!

Iroha Nature | Autor :

Svaka kutija sadrži 5 pink ampula koje imaju navedene specifične prednosti proizvoda

Dizajn ampula inspiriran je PINK bojom kao bojom ženstvenosti. To je simbol za sve žene koje želimo osnažiti.

Jednom otvorene možete ponovno zatvoriti

Vaše Pink Beauty Shot ampule su napravljene u plastici, radi lakšeg korištenja: možete ih nositi u vašoj torbici bez straha od razbijanja i od mogućih ozljeda prilikom otvaranja (što se može dogoditi sa staklenim pakiranjem)

Otkrijte svoju kolekciju ampula Pink Beauty Shot.

Kupovinom proizvoda podržavate i globalnu borbu protiv raka dojke.

www.irohanature.com

Najbolje zimsko odredište za obitelji s djecom
Zagrebački advent
Najbolje zimsko odredište za obitelji s djecom