Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DONJE RUBLJE VIŠE SE NE SKRIVA

Otkrijte kako crvena boja i trendovi u donjem rublju ove sezone postaju neizostavan dio vašeg stila, i to ne samo kod kuće

Palmers
08.12.2023.
u 13:23

Crvena, boja strasti i topline, nezaobilazan je element blagdanske čarolije. Ove godine crvena se ne ograničava samo na blagdansko ukrašavanje već postaje i glavni adut u modnim kombinacijama, uključujući donji veš.

Crvena boja nije samo sezonski hit već i dugotrajan trend. Od klasičnih kombinacija do smjelih izdanja, crvena boja dominira modnim svijetom.  Osim što je klasična boja Božića, crvena unosi toplinu i vedrinu u svaki kutak. S obzirom na svoju svestranost, postaje izbor za one hrabre koji žele zasjati i izvan doma. Blagdani su idealno vrijeme za eksperimentiranje sa stilom, a crveno donje rublje pruža savršenu priliku za to. Bilo da se odlučite za klasičan set, zavodljivi bodi ili udobne pidžame, crveni tonovi unose dozu luksuza u svakodnevnu odjevnu kombinaciju.

Blagdani donose nevjerojatan osjećaj radosti i topline, a kako biste dodali dozu magije, predstavljamo vam sjajne ideje za blagdansko darivanje koje će obogatiti vaše prazničko iskustvo.

1/32

Svilena udobnost

Ne postoji ništa bolje od osjećaja fine svile na koži. Tako je PALMERS za sve ljubitelje svile i one koji će to tek postati, pripremio predivnu Deep Trance Silk & Night liniju, koja dolazi u božićnoj crvenoj, sofisticiranoj crnoj i tamnosivoj boji. Ova mješavina svile i pamuka nudi mekanu, podatnu tkaninu s nježnim odsjajem – savršen dar za one koji cijene vrhunsku udobnost i eleganciju.

Crna kao klasik

Zavodljivost dolazi u obliku crne boje s PALMERS linijom Onde Noir. S prozirnom čipkom, trakastim detaljima i bežičnim opcijama, ova linija će oduševiti ljubitelje crne elegancije. Bez obzira na to jeste li ljubitelj Air Bra Spacera, Bralettea bez žice ili uzbudljivoga čipkastog bodija, Onde Noir nudi neodoljive opcije koje će vas očarati.

Zahvaljujući Palmersu, crna boja neće biti samo dio vaših blagdanskih ukrasa već ključni element vašega modnog izričaja, bilo da ste kod kuće ili u gradu.

Foto: Palmers

PALMERS: Omiljena destinacija za najudobniji blagdanski stil

Kako biste dodali dašak elegancije pod božićno drvce, PALMERS predstavlja BESTSELLER DEEP TRANCE liniju, pružajući vam idealan poklon za voljene osobe. Ova linija, izrađena od sjajnih mikrovlakana, sofisticirane čipke i elastičnog tila, postaje sinonim za ljubav u boji, savršeno upotpunjen zavodljivom podvezicom i trima različitim modelima gaćica.

Foto: Palmers

Pokloni za cijelu obitelj

Za obiteljske trenutke ugode, PALMERS predstavlja razigranu liniju spavaćica Sleepy Check. Ove pidžame, izrađene od kvalitetnog pamuka, ukrašene su božićnim uzorcima, čineći ih savršenim blagdanskim darom za sve članove obitelji.

Komplet pidžama Casual Check za žene i muškarce postaje ključ za ugodno blagdansko druženje. Klasične pidžame od flanela pružaju toplinu u hladnim zimskim noćima, predstavljajući idealan dar za opuštena i ugodna blagdanska okupljanja.

Dok PALMERS nastavlja svoj put prema globalnom uspjehu, donosi vam ne samo donje rublje već i modnu priču koja odražava eleganciju, udobnost i beskompromisnu kvalitetu. Uz PALMERS darujte svojim najmilijima trenutke radosti, ljubavi i elegantne udobnosti ovoga blagdanskog razdoblja.

Zagreb, Ilica 36

Frane Petrića 3

Arena Centar, Vice Vukova 6

City Center one West, Jankomir 33

Supernova Garden Mall, Rudolfa Kolaka 14

Kaptol Centar, Nova Ves 17

Robna kuća Karlovčanka, Trg M. Šufflaya 1 Karlovac

Tower Center, J. P. Kamova 81A Rijeka

Flanatička 3 Pula

City Center one, Vukovarska 207 Split

Mihovila Klaića 2 Zadar

Robna kuća Minčeta, Nikole Tesle 2 Dubrovnik

Sadržaj nastao u suradnji s PALMERSOM.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije