Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
R'N'B zvijezda

Chris Brown zbog bure s olujnim udarima premjestio koncert, party se ipak nastavio!

chris brown
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/19
14.07.2016.
u 23:00

Chris se o svemu obratio obožavateljima na Instagramu, ispričao im se i uputio ih na novu lokaciju gdje se party nastavio

Nakon što je zbog bure s olujnim udarima koncert jednog od vodećih američkih r’n’b glazbenika Chrisa Browna postao upitan, sve je prebačeno u klub Aquarius, na zadovoljstvo njegovih obožavatelja.

Podsjetimo, Chris Brown je stigao na Zrće kako bi nastupio na trodnevnom Fresh Island Festivalu, a koncert je prvo zbog najave kiše pomaknut s 19 na 21.30 sati. Oko 22 sata je postalo jasno da se koncert na početnoj lokaciji neće moći održati zbog vremenskih uvjeta. No, napravljen je kompromis, organizatori su prekinuli koncert prije nego je počeo iz sigurnosnih razloga, ali je sve premješteno na novu lokaciju. 

Chris se o svemu obratio obožavateljima na Instagramu. Ispričao se jer je nastup otkazan zbog lošeg vremena te je objavio da će se sve nastaviti u klubu Aquarius.

>> Američka megazvijezda stigla u Hrvatsku! U vili na Pagu probao paški sir i janjetinu

Komentara 3

Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
23:28 14.07.2016.

kakvo nadrogirano djubre... ko to uopce slusa. ratkapa

GR
grgaman
23:35 14.07.2016.

Sad necu moc spavat koja steta......

Avatar karlo II
karlo II
09:37 15.07.2016.

Nisam bijo prošle godine a ni ove i neću u narednih 10 godina otić na Zrče di naši ugostitelji deru strance a i naše turiste !!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije