Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TREBA SAVJET

'Otkako sam rodila prije 9 mjeseci suprug i ja se nismo seksali, a sada sam saznala i da me vara'

Shutterstock
04.10.2022.
u 22:39

Primijetila je da se njezin suprug počeo ponašati neobično pa je provjerila njegovo mobitel i otkrila da je tražio djevojke za seks

– Nisam dopustila mužu da mi se približi od traumatičnog rođenja prije deset mjeseci. Morala sam na operaciju i dva dana sam bila na intenzivnoj njezi. Bilo je zastrašujuće – napisala je jedna žena za The Sun.

Stručnjaci otkrili dan i sat: Ovo je najbolje vrijeme u tjednu za seks!

1/6

U braku su 11 godina i imaju još dvoje djece od osam i šest godina. No, primijetila je da se njezin suprug počeo ponašati neobično pa je provjerila njegovo mobitel i otkrila da je tražio djevojke za seks.

– Također je počeo gledati pornografiju. Povrijeđena sam i ljuta, ali još mu nisam ništa rekla jer znam da nisam smjela pogledati u njegov mobitel – nastavila je.

– Pogrešno je provjeravati njegov mobitel, ali ono što on radi je još gore, pa razgovarajte s njim o tome. Imali ste težak porod i možda se boji da ćete ponovno zatrudnjeti. Pronađite podršku u drugim ženama koje su prošlo isto iskustvo kao i vi, ali i pokušajte objasniti suprugu zašto vas seks sada odbija – odgovorila joj je Deidre.

Psiholozi otkrili kako se manje svađati s partnerom: Pomaže i odvojeno spavanje! 

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
14:41 05.10.2022.

Nije ni dobio dijete već vara ostavi ga

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije