Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavila na Facebooku

Otišla je u školu u tajicama, a onda je njezina majka postala viralni hit. Evo zbog čega...

Tajice
Foto: Thinkstock
31.08.2016.
u 09:51

Djevojčica je tog dana u školu otišla odjevena u tajice i tuniku, no u školi nisu imali razumijevanja za njezin "outfit"

Kimberly Jones dobila je poruku od svoje 11-godišnje kćeri koja je bila u školi.

To ju je razljutilo, ne zbog toga što joj kći šalje poruke dok je na nastavi, nego zbog sasvim drugog razloga. Radilo se o modi, točnije o "dress codeu" koji je u školi u Lansingu, u Kansasu, propisan.

Djevojčica je tog dana u školu otišla odjevena u tajice i tuniku, no u školi nisu imali razumijevanja za njezin "outfit". Rekli su joj da joj je tunika prekratka te da se mora preodjenuti. I povrh toga, rekli su joj da ne smije nazvati mamu, piše Mashable.

To je sve na svom Facebook profilu objavila majka djevojčice, no post je nakon nekog vremena uklonjen.

Foto: Facebook/ Naš potok

"Dok sam sjedila u uredu ravnatelja vidjela sam učiteljicu koja je imala toliko uske tajice na sebi da sam mogla vidjeti njeno donje rublje. Ali tajice koje je moja kćer odjenula i koja je imala dovoljno dugu majicu koja joj je prekrivala stražnjicu, su veliki problem? Zar smo u 1900- ima? Ne mogu vjerovati da se ovo zaista događa...", napisala je na svom Facebook profilu ljutita majka Kimberly čija je djevojčica Bella cijeli dan u školi morala nositi "dosadne" sportske hlače. Cijela priča postala je hit na društvenim mrežama, a i mediji su se raspisali o "ovom slučaju".

"To je sramotno i Bella je molila da ju premjestimo u neku drugu školu".

>>. Guza vam je utegnuta, a noge vitke. Nema veze. Tajice nisu hlače

Komentara 8

ST
strsljen2013
11:03 31.08.2016.

Bez obzira na dress code maloljetnici se ne može zabraniti pozivanje roditelja. To ne može čak ni sudstvo ni policija.

ZA
ZAGORECTENEJ
12:59 31.08.2016.

To je tako danas. Ljudi potpuno izgubili kompas. Nezna se vise tko je ludi od koga.

DU
Deleted user
13:28 31.08.2016.

Tajice su odvratne u većini slučajeva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije