Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kao u filmu

Otišao na vazektomiju, a žena mu je zatrudnjela. Optužio ju je za varanje, ali ovo nije znao...

neplodnost
Foto: Thinkstock
1/5
17.11.2016.
u 13:06

Par je tako dobio još jedno dijete, danas 5-mjesečnog Sawyera

Mladi bračni par Colby (29) i Ashley Grace (30), nakon rođenja kćeri Paisly, odlučio je da neće više imati djece. 

U dogovoru sa svojom suprugom, Colby se odlučio za vazektomiju. 

No, prošle je godine njegova supruga zatrudnjela. U obitelji je nastao šok, a nije puno trebalo da Colby počne optuživati svoju suprugu za nevjeru. 

Ipak, ono što nije znao, jest činjenica da postupak vazektomije nije napravljen kako treba, odnosno, Colby je i dalje bio plodan, ne znajući to. 

Par je tako dobio još jedno dijete, danas 5-mjesečnog Sawyera. 

Dječak je peto i najmlađe dijete u obitelji koju čine Colby i Ashley te djeca Lanie (12), Noah (8, Colbyev sin iz prethodne veze), Kellan (5) i Paisley (3). 

– Mislila sam da će Colby misliti da se šalim. Poslije me optužio za nevjeru – prisjeća se Ashley trenutaka kada je shvatila da je opet trudna. 

Colby je za Mirror ispričao da zapravo nikada nije sumnjao u svoju suprugu, ali da ga je vijest itekako šokirala i to mu je prvo palo na pamet kada je čuo vijest da će postati roditelji još jednog djeteta.

>>Ovo su tipovi muškaraca koji će uvijek varati

Komentara 9

Avatar dr. Evil
dr. Evil
16:33 17.11.2016.

Meni se ipak čini da je u ovom slučaju vazektomija napravljena na pogrešnom muškarcu

MM
maximilijanalexandar.max
14:30 17.11.2016.

Neka vam je sretno u ljubavi živili, bog je htio tako!

DA
darkor31
04:41 18.11.2016.

Prvo i osnovno ideš na test nakon cca 1.5mj. dobiješ nalaz i onda znaš jesi li neplodan. Napravio sam je prije 5g i ne žalim sekunde za tim. Naprotiv dobiješ želju jer znaš da nemožeš "uprskati"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije