Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što biste vi učinili?

Otac povrijedio kćer komentarom o novorođenom sinu: 'Ostavi ga u kontejneru'

shutterstock
04.03.2020.
u 07:00

Rođenje djeteta jedno je od najljepših trenutaka u životu, čak i za roditelje koji jedva čekaju postati bake i djedovi. Iako se čini da ništa ne može upropastiti taj predivan trenutak, jednoj novoj majci je upravo njen vlastiti otac upropastio taj dan.

Jedna tridesetogodišnja majka osjećala se jako povrijeđenom i tužnom kada je njezin otac negativno reagirao na njezinog novorođenog sina. Nakon hitnog carskog reza, rodila je sina koji je težio samo 2,3 kilograma. Prvih dvadeset i četiri sata uopće nije smjela držati svoje dijete jer je morao biti u odjelu intenzivne njege te zbog preeklampsije zbog koje nije mogla ustati iz kreveta, prenosi mirror.co.uk.

Pogledajte kakav je život s vitiligom novinarke i urednice Ivane Antunović Jović:

Njezin otac je tijekom njezine trudnoće stalno zbijao šale na veličinu i težinu njegovog budućeg unuka govoreći kako će biti jak i velik dečko, na što se ona samo smijala jer je smatrala da su te šale bile iz dobre namjere. Nakon što je njezin sin rođen prerano, svom ocu ga je opisala kao malenog, slabim i nježnim, potpuno različito od mišljenja njenog oca.

Kada je svog unuka posjetio u bolnici, majci je rekao: "Nije toliko ružan kako izgleda na slikama. Nos mu je velik, ali nije strašno. Kada sam vidio one prve slike njega, htio sam ti reći da ga ostaviš u kontejneru." Majka se osjećala užasno pa je priču podijelila na Redditu kako bi vidjela je li još uvijek pod utjecajem hormona. Njena objava izazvala je veliku reakciju ljudi.

"Tko to kaže za vlastitog unuka", pitao je jedan korisnik. "Gdje je njegova zabrinutost i briga o kćeri koja je upravo prošla kroz carski rez i odvojena je od svog nemoćnog djeteta", upitala se druga korisnica. "Imaš svako pravo biti uvrijeđena i ljuta i slobodno ga prozovi za to. Uopće ne moraš kriviti hormone ili umor za svoju reakciju", podržala ju je jedna korisnica.

Pogledajte kako je ženama bilo nekad, a kako je danas:

Ključne riječi

Komentara 2

MI
mica1111
08:02 04.03.2020.

Ovjdje je lud i djed a bome ni majka nije sva u glavi.Jedino ne vidimo oca djeteta.Taj je na vrijeme pobjegao od lude obitelji.Jadno je samo djetešce!

MK
mksdk
07:24 04.03.2020.

Djed ima progresivne stavove i suvremen pogled na vrijednost života nedonoščeta. Jer, ne zaboravimo, progresivci se zalažu zapravo ubijanja ovog mališana dok je u majčinoj utrobi. Kakvu bitnu razliku u vrijednosti života čini to da li se mališan nalazi u majčinoj utrobi ili je prerano iz nje izašao? Nikakvu. Stoga progresivni djed i govori to što govori.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije