Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Grozan slučaj

Otac djevojke koju su ubili morski psi: Plivala je s odgrizenom rukom

08.08.2019.
u 11:23

Tragedija koja se nedavno dogodila prva je takva u posljednjih deset godina na Bahamima, a tata je sada odlučio sve ispričati

Jordan Lindsay (21) rastrgali su morski psi dok je plivala na Bahamima prije dva mjeseca, a priča je sada dobila nove detalje. Otac je progovorio otvoreno o svemu u emisiji ''Good Morning America'', piše The Sun.

Napala su je tri morska psa, a u bolnici je proglašena mrtvom. Otac je za nesreću ranije okrivio turističku agenciju koja je organizirala plivanje sa svinjama tijekom kojeg je djevojka i napadnuta. 

Tata Michael rekao je kako je njegova kći svim snagama pokušala pobjeći od morskih psa iako joj je desna ruka bila odgrizena. On je u blizini hranio svinje, a opisao je kako je sve izgledalo: "Moja žena Kami čula je kako netko viče 'mama' i okrenula se da pogleda o čemu je riječ. Mislila je kako oko nje plivaju dupini. Vikala je da pliva prema njoj, a tek onda je shvatila da su joj morski psi rastrgali ruku. Počela je plivati prema mami, ali onda joj je drugi morski pas odgrizao nogu." 

Mama je čak pokušala udariti morske pse i odvukla je kćer do stijene, a Jordan je na kraju umrla na njezinim rukama. Obitelj želi da se osigura veća sigurnost svim roniteljima na otoku kako se ne bi ovako nešto ponovilo.

Ovaj napad bio je prvi takav u posljednjih deset godina.

Ključne riječi

Komentara 5

CE
cenzura
12:49 08.08.2019.

Baš su prigodne ovakve priče tko zna od kad i odakle kad je kod nas sezona ljetovanja.

DD
De der
13:13 08.08.2019.

Hvala Bogu da turisti ne čitaju srpske novine pa to ne može naškoditi Hrvatskom turizmu iako to želite. Živjela vječna Hrvatska.

Avatar EtTore
EtTore
17:36 08.08.2019.

Turisti u Turskoj!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije