Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Osvojite makeover dnevnog boravka u vrijednosti od 75 000kn

Optima Telekom
Foto: Promo
PR
Autor
PR članak
04.05.2017.
u 08:00

Sanjate o novom dnevnom boravku u kojem ćete uživati u druženju s prijateljima i obitelji? Odaberite jedan od paketa Optima Telekoma uz koje dobivate do 500 kn na VISA poklon kartici te automatski ulazite u nagradnu u kojoj možete osvojiti preuređenje dnevnog boravka u vrijednosti od 75.000 kn.

Optima Telekom organizira nagradnu igru u kojoj sretni dobitnik osvaja uređenje dnevnog boravka. U suradnji sa specijaliziranim časopisom za uređenje interijera Dom i dizajn, stručni tim arhitekata i dizajnera ponuditi će nekoliko idejnih rješenja za makeover dnevnog boravka. Prema odabranom rješenju, koje poštuje želje i potrebe dobitnika, će se potom realizirati preuređenje njegovog dnevnog boravka. Namještaj za svoj novi dnevni boravak dobitnik će moći izabrati iz bogate ponude trgovine Harvey Norman.

Kako sudjelovati u Optiminoj nagradnoj igri?

Do 31. svibnja 2017. godine ugovorite jedan od Optiminih Duo ili Trio paketa na dvije godine. Kombinirajte internet, telefon i/ili televiziju bez skrivenih troškova i bez naknade za uspostavu poziva. U Optiminim paketima pruža vam se maksimalna brzina interneta i neograničene minute razgovora prema svim fiksnim i mobilnim mrežama te preko sto TV i radisjkih kanala već u osnvonom paketu s mnoštvo filmskih, dječjih, dokumentarnih i sportskih sadržaja. Uz sve to dobivate do 500 kn na VISA poklon kartici, a pruža vam se i prilika da osvojite preuređenje dnevnog boravka.

Dnevni boravak je mjesto za druženje i opuštanje, mjesto u kojem provodite vrijeme s obitelji i ugošćujete rodbinu i prijatelje. Počnite stvarati nove uspomene sa svojim najmilijima u svom novom dnevnom boravku koji će vam urediti vaša Optima.

Iskoristite ovu priliku, odaberite usluge Optima Telekoma i osvojite novi dnevni boravak!

Pravila nagradne igre potražite ovdje.

Želite prijaviti greške?