Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

Osvetila se bivšem dečku na urnebesan način! Zbog ovoga što mu je napravila postala je viralni hit

Što je pretpostavljala, to se i dogodilo. Njezin bivši uskoro joj se pojavio pred kućom, a kako su ulazna vrata dijelom staklena, vidio je "muškarca kako sjedi" na kauču te je počeo urlati.
28. rujna 2016. u 09:11 1 komentara 14441 prikaza
Muškarac od jastuka
Foto: Tiffany Bandeld
Pogledajte galeriju 1/2

Tiffany Badland postala je viralni hit zbog onoga što je napravila kako bi se našalila i osvetila bivšem dečku. 

Njezin bivši jako je ljubomoran i nakon prekida ne pušta je na miru. Jedne se večeri zabavljala s prijateljicom u svom domu u Warwickshiru kada joj je stigla poruka od bivšeg dečka. Zaključila je da je pijan, a onda je odlučila istjerati vodu na svoj mlin i njegovu igru okrenuti protiv njega. 

Odlučila se na taj postupak nakon što ju je bivši, prema njezinim riječima, očito vrlo pijan, optužio da je pozvala neke dečke kod sebe te večeri. Znala je da će se u neko doba njezin bivši sigurno pojaviti na vratima. 

Uzela je donji dio trenirke koji je ostavio kod nje i u njega ugurala jastuke. Isto je napravila i s majicom s kapuljačom pa je oblikovala lik čovjeka i zavarala bivšeg. Muškarca od jastuka postavila je na kauč kao da sjedi. 

Što je pretpostavljala – to se i dogodilo. Njezin bivši uskoro se pojavio pred kućom, a kako su ulazna vrata dijelom staklena, vidio je muškarca kako sjedi na kauču te počeo urlati. 

Tiffany i prijateljica toliko su se smijale toj situaciji da se bivši dečko još više naljutilo. Na kraju je otkrila da je riječ o "muškarcu od jastuka" kako bi dokazala dečku koji ju je špijunirao da nije bio u pravu, ali njemu to nije bilo smiješno. 

Fotografiju svog "muškarca" Tiffany je objavila na Facebooku kako bi je podijelila sa svojim prijateljima, ali ubrzo se fotografija počela "širiti" tom društvenom mrežom toliko brzo da je uskoro imala tisuće poruka u svom inboxu. Mnogi su je počeli pratiti na Facebooku, a ona je ipak sve te postove izbrisala uz napomenu kako "nije ni sanjala da će njezina fotografija postati takav hit". 

 

 

Od polja do polica u 24 sata
Domaći proizvodi koji u najkraćem roku dolaze na police dućana kako bi mi imali svježe voće i povrće