Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Užasno

Ostavila dijete u autu na 34°C, pa nije dopustila da razbiju prozor i spase ga!

Screenshot/thepapper.cn
24.07.2019.
u 13:36

Ljudi su osudili majku i napisali kako je ubojica i kako ne bi trebala biti majka

Mama dvogodišnjaka koji je ostao zarobljen u automobilu na vrućini u gradu Jinhua u Kini nije dopustila vatrogascima da razbiju prozor automobila i spase dijete, piše The Mirror.  

Iako je vani bilo 34 stupnja, majka je rekla vatrogascima rekla kako je bravar na putu i kako nema potrebe uništavati automobil. Vatrogasci su bili zabrinuti i pokušali su urazumjeti majku, a na kraju je popustila.

Foto: Screenshot/thepapper.cn

Pojavio se i video koji pokazuju kako vatrogasci prvo skidaju prozor s prednjih vrata, a potom otključavaju zadnja i spašavaju dijete koje je tada već bilo crveno u licu. Korisnici na Twitteru su osudili majku i napisali kako je ubojica i kako ne bi trebala biti majka.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Sokol
Sokol
14:33 24.07.2019.

Utopiti je u plićaku

Avatar maxist
maxist
16:26 24.07.2019.

rodu glas......spaljivanje vještica nije bilo bez veze.......

RO
RogaBabaroga
16:37 24.07.2019.

zatvoriti je u isti taj auto na nekolko sati, pa nek ceka bravar!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije