Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bizarno otkriće

Ostala je začuđena onime što je našla u skrivenom otvoru ispod svoje kuće: ‘Jako čudno!’

Reddit
30.01.2024.
u 15:30

Pomislili biste da bi otkriće bilo nešto iz horor filma, ali to nije bio slučaj...

Jedna žena je ostala u potpunosti zbunjena nakon što je otkrila skriveni otvor ispod svoje kuće. Naime, na društvenim mrežama žena je podijelila sliku bizarnog 'svetišta' holivudskom glumcu koje je zauzelo malu prostoriju, piše The Sun.

Prijatelj vlasnice kuće podijelio je slike na Redditu i ljudi su bili zbunjeni onim što je žena pronašla. Pomislili biste da bi otkriće bilo nešto iz horor filma, ali to nije bio slučaj.

Foto: Reddit

Bizarno otkriće zapravo je bilo 'svetište' Nicolasu Cageu, poznatom glumcu.  Mračni prostor bio je upotpunjen svijećama, peharima i filmskim suvenirima, kao i raznim slikama glumca. Žena je otvor pronašla kada je unajmila radnike da postave nove kablove u njezin dom.

Tehničari su pronašli 12 fotografija 60-godišnjeg glumca kako vise sa stropa, prostirku za klečanje, svijeće, pehar i kutiju punu predmeta iz njegovih filmova. Živjela je u kući godinu dana prije nego što je otkrila ovaj prostor, a čudno otkriće natjeralo ju je da se zapita tko ga je od prethodnih vlasnika postavio. Njezin prijatelj podijelio je priču na Redditu, rekavši: "Ovo se nalazilo točno ispod spavaće sobe moje prijateljice."

"Kada je njezina mama to vidjela, ušla je unutra i sve počistila jer joj je bilo previše čudno. Mora da je to namjestio prethodni vlasnik. Znam samo da je bila sredovječna gospođa, nisam siguran ima li djece", pisalo je u objavi. Objava je ubrzo postala viralna, a mnoge je neobičan pronalazak nasmijao.

VEZANI ČLANCI:

"Kladim se da su prethodni vlasnici to učinili iz šale prije nego što su otišli", napisao je netko. Drugi se našalio: "Vjerojatno su sagradili kuću oko svetišta kako ne bi ometali njegovu svetu zemlju." "Mislim da je bivši vlasnik bio osobno Nicolas Cage", glasio je još jedan šaljivi komentar.

Drugi su otkrili čudne stvari koje su i sami pronašli nakon što su se uselili u svoje kuće. "Susjed je imao ovakav skriveni prostor i ispostavilo se da je netko živio unutra nekoliko mjeseci. Uhvaćen je kada ju je drugi susjed vidio kako se iskrada kroz malena vrata", komentirao je netko. “Podsjeća me na fakultet koji sam išao. Jedna od kupaonica imala je ulazni prostor za pristup cijevima, a unutra je bilo svetište domaru, zajedno s njegovom uokvirenom slikom,  svijećama, otmjenim tepihom i tamjanom", tvrdio je drugi korisnik. 

Stanodavac dolazio u stan dok nije bilo stanarke, a ono što je radio mnoge je zgrozilo!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije