Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
više seksa, bolji izgled

Osobe s aktivnim spolnim životom izgledaju kao da im je 7 godina manje

seks
Foto: Thinkstock
30.03.2014.
u 19:00

Oni koji izgledaju mlađe u odnosu na stvarne godine imali su u prosjeku 50 posto više seksualnih odnosa.

Istraživanje dr. Davida Veeksa pokazalo je da stariji muškarci i žene, koji su aktivni u ljubavnom životu, izgledaju mlađe i pet do sedam godina u odnosu na stvarne godine.

On poručuje da bi ljudi svih starosnih skupina trebali biti svjesni dobrobiti zdravog ljubavnog života.

Psiholozi su desetljećima ispitivali tisuće muškaraca i žena svih dobnih skupina o seksualnim životima. Oni koji izgledaju mlađe u odnosu na stvarne godine imali su u prosjeku 50 posto više seksualnih odnosa.

Tijekom seksualnog odnosa ispušta se endorfin, koji proizvodi prirodne kemikalije zbog kojih se osjećamo dobro. To je ujedno i fizička vježba koja poboljšava cirkulaciju koja je vrlo bitna za srce, te daje koži zdrav sjaj. Oslobađa se i hormon rasta, koji čini kožu elastičnijom.

>>5 savjeta muškarcima kako da se bolje snađu sa ženama

>>Rekorderka je na seks pomislila čak 140 puta tijekom jednog dana

Komentara 1

IM
Immanuell
09:40 31.03.2014.

Pa..... Nije to kod svakoga slučaj, geni su tu ipak presudni, a sreća i zadovoljstvo čine kožu sjajnijom, prema tome i vanjski izgled je "mlađi". Razlika postoji kod muškaraca i žena..... Žene ako su previše aktivne, propadaju fizički vrlo brzo, pa i tu treba naći mjeru. To što im kratkoročno sjaji koža ne znači puno ako se "troše" bespoštedno. Muškarci se u istoj situaciji uglavnom "pomlađuju", još ako vode donekle zdrav život (hrana, vježbanje, posao dobro plaćen bez previše stresa) i geni predaka ih podržavaju, mogu i s 55 godina izgledati kao da su u sredini 40 - tih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije