Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KARIJERA NA PREKRETNICI

Osjećate se zarobljeno na poslu? – Pokrenite svoj biznis!

posao
Foto: Shuterstock
08.09.2016.
u 10:24

Imate li osjećaj zarobljenosti na poslu, kao da ste upali u rutinu? Dajete svoj maksimum, a čini vam se da to nitko ne cijeni? Često radite prekovremeno, u lošim uvjetima...? Koliko puta ste poželjeli naći drugi posao? Naravno, to je lakše reći nego učiniti. Istina, možda i nije tako lako naći novi posao, no zašto onda ne biste pokrenuli svoj? Ako ne sada, onda kada? Vrijeme nikada neće biti idealno i uvijek ćete to odgađati za neka bolja vremena. Učinite prekretnicu u svojoj karijeri, pokrenite svoj biznis, bavite se onim što zaista volite i – budite sami svoj šef. Kako? Otkrivamo u subotu u novom broju magazina Diva.

Naslovnicu magazina krasi lijepa i uspješna voditeljica Mia Kovačić. Pročitajte intervju i saznajte koji su njezini planovi za budućnost, čime se trenutačno bavi, je li zaljubljena...

A upravo smo zaljubljenosti posvetili posebnu pozornost. Mnogi će se složiti da nema ljepšeg osjećaja od toga, no što kada je vaš dečko 15 godina mlađi? Je li mlađe zaista slađe, saznajte u subotu.

Donosimo vam i 42 lifestyle kombinacije i inspiracije za ovu jesen. Saznajte koji su to ključni must have komadi, make-up, accessoire i showbiz hitovi.

Škola je počela, što za mnoge roditelje znači veću brigu i stres nego za djecu, a mi vam otkrivamo kako se nositi s njima. Donosimo vam priču o djeci koja vole učiti, stoga saznajte kako svoju djecu potaknuti na isto.

U rubrici o zdravlju prepoznajte greške koje radite kada ste na dijeti te zbog kojih ne mršavite, a tu je i sve o trčanju.

Inspirirajte se idejama o uređenju interijera, odličnim receptima, a donosimo i sve o glampingu – spoju glamura i kampinga.

Sve ovo i još mnogo više ne propustite u novom broju magazina Diva isključivo u subotu, 10. rujna, za samo 7 kuna uz Večernji list.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije