Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Smjestili im

Organizirali skupo vjenčanje, no gosti moraju slušati prezentaciju da bi mladenci dobili popust

Shutterstock
11.02.2020.
u 14:06

Mladenci, koje su ljudi nazvali povlaštenim i umišljenim, planiraju svoje vjenčanje imati u Meksiku te očekuju da će gosti samostalno platiti put i smještaj, a uz to slušati prezentaciju kojom će dobiti povlastice.

Na Redditu se našla priča kako su mladenci pozvali goste na svoje vjenčanje, koje će biti u travnju, ali gosti prvo moraju odslušati prezentaciju o prodaji nekretnina u Meksiku. Takve prezentacije inače imaju različite poklone za osobe koje sudjeluju, kao što su besplatan smještaj i darovne kartice, ali u ovom slučaju to nije tako. Mladi bračni par odlučio je povlastice ove prezentacije zadržati za sebe.

Korisnica na Redditu podijelila je priču: "Moji prijatelji, Katie i Tim, pozvani su na vjenčanje u Cancunu u Meksiku. Katie se predomišlja zbog tri razloga. Prvi su financije jer bi put bio skoro tisuću dolara (oko 7000 kuna). Drugi razlog je što je vjenčanje u ponedjeljak pa bi morala uzeti tri dana slobodno od posla, ali najveći razlog je što mladenci očekuju da uzvanici odslušaju prezentaciju ako žele doći na vjenčanje."

Prezentacija je o nekretnini za godišnje odmore, a u nju može uložiti nekoliko osoba. Svaka osoba je vlasnik i ima pravo koristiti nekretninu određeno vrijeme. Drugim riječima, osoba plati veliku količinu novaca kako bi jednom u godini išla na godišnji. No, svaka ta prezentacija ima darove za goste, ali nakon ove prezentacije nitko ne bi dobio ništa jer bi mladenci uzeli sve za sebe.

Priča je brzo dobila puno komentara, a svi su se uglavnom slagali da su mladenci umišljeni i iskorištavaju svoje goste radi besplatnih darova. Jedan korisnik je napisao: "Ovo je nevjerojatno otrcano. Sjedenje tamo tri do pet sati (da, to traje toliko dugo) na godišnjem odmoru ne zvuči baš kao godišnji. Stvarno su vas prevarili." Dok je jedan korisnik savjetovao gostima da si za te novce radije uplate vlastito putovanje, a ne da budu prevareni od mladenaca, prenosi Daily Mail.

Pogledajte kako je ovaj mališan ukrao 'show' za vrijeme prosidbe:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije